Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnék ledobni mondjuk...

Hogyan tudnék ledobni mondjuk 10 kilót? (nem gond, hogy hosszú idő) 11/L

Figyelt kérdés
163 cm vagyok, 59 kg. Nagyon kövér vagyok szerintem. Diéta nálam sajnos nem működik, elég lassú az anyagcserém.
2011. jún. 21. 19:20
 1/9 A kérdező kommentje:
kérlek írjatok, nem bírok így már tovább élni. ha elmegyünk vásárolni, ott a sok jó ruha, ami gázul áll....
2011. jún. 21. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatal vagy még így nem szabad fogyókúráznod.

Rengeteget fog még változni a tested, ne légy elkeseredve. A legegyszerűbb, és egyben a legtöbb kitartást is ez igényel, ha sportolsz. Rendszeresen! Keress egy sportot, amihez van kedved, amit örömmel csinálsz.

Egyél sok friss zöldséget, gyümölcsöt. Igyál meg napi 1,5-2 liter vizet. Inkább többször egyél és változatosan, mint sem napi 3szor edd magad degeszre.

2011. jún. 21. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
* többször kevesebbet :)
2011. jún. 21. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a súly pont megfelelő a korodhoz és a magasságodhoz. Még úgyis fogsz nőni és nem biztos, hogy a súlyod gyarapszik. Egyél nyugodtan ami jól esik, majd 6 év múlva ha lesz rajtad súlyfelesleg ráérsz azon gondolkodni, hogy mit csinálj.
2011. jún. 21. 22:01
 5/9 A kérdező kommentje:
hát. azért köszönöm a válaszokat. egyébként minden nap aktívan 20 kmt biciklizek, ezzel sikerült egy hónap alatt 3 kgt lefogyni. aztán abbahagytam, és visszahíztam. de megint nekiugrok, és dinnye diétán vagyok, imádom. :)
2011. jún. 21. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Egy grammot sem kell fogynod, nemhogy 10 kilót!
2011. jún. 22. 07:15
 7/9 anonim válasza:
Sportolj! a biciklizés téyleg jó :) kerüld az édességet! Ha lehet vizet igyál.napi 5x egyél de nem sokat(reggeli tízórai ebéd uzsonna vacsi) este 6 után keveset egyél és ne túl zsírosat.Ezzel tuti fogysz és nem diéta ;) én is ezt csináltam (rendszeresen keményen sportolok mellette) és 1 hónap alatt teljesen megváltoztam. 13/L
2011. jún. 22. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Súlyra ez tökéletes. Ha elégedetlen vagy a formáddal, akkor sportolj!
2011. jún. 22. 20:15
 9/9 anonim válasza:
JÓÉG! Ahhoz szólnák aki azt írta,hogy megfelelő a súly! Én 169 cm vagyok, és 48 kg, és nem vagyok csont sovány szóval, ez szerintem nem megfelelő. Tornázz, minden nap, nagyon sokat segít!
2011. júl. 6. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!