Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek gond lehet? Lehet...

Szerintetek gond lehet? Lehet picit hosszú lesz.

Figyelt kérdés

A problémám a következő:

Tegnap délután óta fáj, vagy nem is tudom, hogy mondjam a vállam és a kezeim, illetve a nyakam alatt, fent a mellkasom. Olyan izomlázszerű fájdalom, és nem folyamatosan, hanem bizonyos időközönként, és néha bele-bele szúr az oldalamba.

Félelmem: Nehogy valami infarktus vagy ilyesmi legyen. Volt probléma a szívemmel, de két éve rendbe tettek egy szívbeavatkozással, járok kontrollra is. Legutóbb januárban volt ekg-m, és augusztusban megyek újra.

Előzmények: két napja nagyon beteg lett a másfél éves babám. Egész éjjel virrasztottam, és borogattam, 40 fokos láza volt. Összesen 1 órát aludtam, majd tegnap egész nap talpon lenni, ölben tartani, ringatni. Most éjszaka viszont semmi panaszom nem volt, aludtam, mint akit fejbevágtak.

Lehet csak meghúzódott nekem, vagy valami idegbecsípődés.

De az így csipkedhet, szúrkálhat, és kisugározhat a két karomba? VAgy az ideg most jön ki. Tényleg nagyon kivoltam. Semmivel nem ment le a láza, és már a lázgörcstől rettegtem, meg tehetetlenség. Ááááááááááá........

Tudom, orvoshoz kellene menni, és Ti nem vagytok azok, de jól jönne a véleményetek.

Nem egyszerű másfél évesem mellől dokihoz menni. Ráadásul már nincs rendelési idő, csak ügyelet.

Szerintetek ha komolyabb baj lenne, akkor az már komolyabban jelentekezne?

2011. máj. 24. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha a szívbetegséged során ilyen jellegű panaszaid nem voltak, akkor ez inkább reumatikus, nyaki gerinc eredetű panaszok, amikben a stressz is közrejátszhatott. Ha viszont hasonló panaszaid voltak annak idején, akkor lehet a szívedtől. Infarktus nem valószínű. Az ugyan a karokba sugárzik, de a fájdalom jellege nem ilyen.

Minden esetre, ha tartósan nem szűnik, vagy romlik, csak el kéne menned orvoshoz. Javulást!

2011. máj. 24. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!