Szombaton megjött, elsőnek a menstruációm, most ezek után?
szombaton éjjel jött meg elsőnek,először barnás vöröses,aztán miután kitöröltem már vér.még ma is megvolt,úgy fájt a puncim,hogy alig birtam menni,normális ha nekem a puncim fáj menstruáláskor?
és fog még nőni a cicim,ha hozzáérek kicsit fáj,meg érzem azt a "csomót" ..de azzal h mensturálni kezdtem,lehet hogy most kezd majd nőni mégjobban?mert eddig is fájt néha meg,azért nőtt..de nem valami nagy..melltartó se kell:(
14L
Szia!
Ne aggódj, teljesen normális, hogy fáj a melled és a puncid ilyenkor. A melled meg még bőven nőni fog, nekem még 19 évesen is nőtt. :)
örülj, amig csak az fáj :))) fog a pocid, a derekad(mint a vén öregeknek:DD).. a hangulatod kicsit ingóznifog és ingerültebb leszel :) de majd hozzászoksz:) készülj fel hogy fájdalomcsillapító mindig legyen nálad ezeken a napokon :)
de gondolom anyud is elmondta:) ha valamit szeretnél kérdezni, bátran írj privit nekem:))))
15L
Igen például nekem is fáj a puncim én 13 éves vagyok a cicim is szokott....Biztos meg fog nőni a cicid :))
És amugy betétet használsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!