Miert fáj a nemi szervem?
Figyelt kérdés
Fáj a puncim.Olyan kellemetlen kb viszket de nemegeszen viszket.Mikor pisilek akkor nemerzek semmit.neha mikor kitorlom akkor olyan veres potty van papiron.van talan folyasom de olyan surubb es sargabb.lehethogy csak felvagyok fazva nem?antibiotikumolt szedek.Bocsi a hibakert.koszonom a segitseget2009. márc. 23. 20:50
1/4 anonim válasza:
nálam maga az antibiotikum szokott előidézni hüvelygombát. neked is valószínűleg az van. óvatosan kell ezeket szedni, mert bár megoldját az eredeti gondot, millió mást okoznak, mivel a hasznos baktériumokat is elpusztítják, illetve felborítják a baktériumháztartást, pl. bélrendszer és a hüvelyben is
2/4 anonim válasza:
szia, szerintem biztos, hogy gombad van, az kortol fuggetlen.Mivel antibiotikumot is szedsz, szerintem candidad lehet, de ez meg nem biztos, mindenkepp menj orvoshoz, ha valamiert nem teheted, elmehetsz egy laborba is, ahol par forintert csinalnak candida tesztet, legalabbis nalunk kb igy van, de egy haziorvos mindenkepp kell!
Ne hanyagold el magad, sulyosbodhatnak a bajok, komoly szovodmenyek alakulhatnak ki... a candida kialakulhat antibioticum szedes miatt, tul sok cukor miatt (abbol elnek a candida gombak kb). remelems egitettem
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.16eves vagyok. es eleg ccsak haziorvoshoz menni vagy egybol nogyogyaszhoz? mert meg ott sosem voltam es mar nemvagyok szuz es meg anyujek nemtudjak:S
2009. márc. 23. 21:06
4/4 anonim válasza:
elozo valaszolo vagyok,
eleg haziorvos, en ugy tudom, de lehet, hogy tovabb fog kuldeni... a szuzesseg dolgot meg nem artana megbeszelni a szuleiddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!