Miért viszket a külső nemi szervem? Canesten jó rá?
Figyelt kérdés
Folyásom nincs, de egyre jobban viszket kívül. A menzeszem sem jött meg. Terhes nem vagyok.2011. jan. 9. 12:25
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg a Canesten krémet pár napig.
2/7 anonim válasza:
Nekem pont az elmúlt napokban volt ilyen tünetem, nem gyanakodtam hüvelygombára, mert "belül" nem viszkettem, csak kívül. Canesten krémet kentem rá éjszakára, és már attól rengeteget javult.
3/7 anonim válasza:
Mármint úgy értem, hogy egy felkenéstől rengeteget javult, úgyhogy szerintem mégegy felkenés elmúlasztja majd.
4/7 anonim válasza:
Elmulaszthatja, de vissza is johet.
5/7 anonim válasza:
A cukorszintedet nézesd meg, ha még emellé a tünet mellé többet is iszol, mint régebben.
6/7 anonim válasza:
Azért egy egy napja viszkető nemi szerv miatt nem kell rögtön cukorbetegségre gondolni... :))
7/7 anonim válasza:
biztos, hogy fog rajta segíteni a Canesten krém.
azonban érdemes lenne belülről is kezelni magad Canestennel (nem a krémmel), mert valószínű ott is túlszaporodtak a gombák, csak nincs (még) tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!