A hüvelyemből folyik valami amikor elmegyek, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Semmi szaga, olyan só meg vas ízű, fehér. Meglehet, hogy hülye vagyok, de ez most mellékes. Mi eeeez?
Lány vagyok amúgy.
2011. jún. 18. 23:04
1/8 anonim válasza:
a hüvelyem szó után gondoltuk, hogy lány vagy....és elég gáz lenne, ha nem lennél nedves szex közben
2/8 anonim válasza:
Te megkostoltad XD???Ez egyebkent azert van mert vedekezik a szervezeted valami fertozes ellen (nyugi ,semmi extra).Feherfolyas a neve.
3/8 anonim válasza:
nem értem a 13 évesek minek szexelnek, ha a saját testükkel sem vannak tisztában
6/8 anonim válasza:
Ondó. Már ha a pasiddal mész el.
8/8 anonim válasza:
Megint a hülyék...
Nemi izgalomban, különösen az orgazmus környékén, termelődik sikosító anyag a hüvelyben. Ez az a fehér folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!