Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi az esély arra, hogy...

Mennyi az esély arra, hogy újra teherbe esek majd 2-3 év múlva? Mitől függ?

Figyelt kérdés
23 évesn teherbe estem,pedig védekeztünk... most kb.:6 hetes lehet a magzat. A nőgyógyászom szerint ha elvetetem a babát akkor is teherbe eshetem késöbb... Hiszen az első terhességem milyen hamar összejött, és nem féljek nem lesz baj... Én viszont félek.. egyik pillanatban megtartanám a másikban nem... Megtartanám a baba a párom s magam miatt is... De még nem állunk úgy anyagtilag,hogy megtegyem... most kezdek révbe érni a munkát illetően, lehet gyed után már nem is vennének vissza, ami nagyon nagy kiesést jelent... A válaszokat előre is köszönöm!!!!
2009. márc. 23. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, élek a lehetőséggel, hogy felfedjem: én is Andi vagyok :) Ismétlem: helyes döntést kívánok Neked!
2009. márc. 24. 13:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Választadók!!!

Ezúton közlöm veletek hosszas tépelődés és álmatlan északák árán... (jaj a dokit kifelejtettem) Szóval megszületett a döntés,hogy megszülessen-e egy újabb tagja társadalmunknak vagy sem....

na jó nem ragozom tovább,de legalább nem unalmas :) Szerintem úgy is tudjátok, valamennyein elöbb tudtátok, mint én :)

szóval: IGEN!!!!!!!!!!!! 2009. NOVEMBER 19. + - 2 HÉT múlva,remélhetőleg gond nélkül megszületik Kis Mókus=így hívjuk a picit,aki jelenleg 0,6mm és köszni szépen anyukájával együtt a "neki" szóló e-maileket érte :)))

MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK NEKTEK !!!

ÉS TOVÁBRA SE HANYAGOLJÁTOK EZT AZ OLDALT :)))

2009. ápr. 17. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia kedves "ismeretlen"

Gratulálok a döntésedhez...de ha másként döntöttél volna, akkor is megértettük volna! legyen sok örömötök egymásban, a párodban, a babában és nagyon jó egészséget, gondtalan terhességet neked! :-))

2009. ápr. 17. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!

Nagyon-nagyon örülök Nektek! Jó egészséget és sok-sok örömöt kívánok mindannyiotoknak! :)

Andi

2009. ápr. 17. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!