A citromevés tényleg késlelteti a mensest?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 12:42
1/8 anonim válasza:
Én erről még nem hallottam, de azt tudom, hogy a hideg(víz) késlelteti. Pl. medencézés, v bármi ilyen.
2/8 anonim válasza:
Hát nekem egy jó uszi, fürdés mindig hamarabb meghozza. Tini koromban a citromra esküdtem. Fene se tudja, hogy hatott-e valójában, de minden kedvező dolgot a menstruációval kapcsolatban annak tudtam be :).
3/8 anonim válasza:
Én rengeteg citromot eszek idönként - mint más az almát, napi 4-5 dbot, utána meg hónapokig semmit, ennek ellenére a menzeszem MINDIG 25-26 napra jön meg a citromevéstöl függetlenül.
4/8 anonim válasza:
lehet csak városi legenda de én is ugz tudtam, h a ciotromtól késik ill. ha azt akarod h hamarabb elmuljon sört kell inni mert gzorsitja a folyamatot. de lehet csak városi legenda tényleg.
5/8 A kérdező kommentje:
hát akkor én most tesztelem :) elkezdtem citromot enni,és elvileg hétfőn kéne megjönnie de strandolni megyünk és jó lenne ha hétfő este vagy kedd reggel jönne meg :)szóval csak 1-2 napot szeretném h késsen:)
2011. jún. 17. 13:48
6/8 anonim válasza:
2hónapig próbáltam a citrom dolgot, napi 1db citrommal, magában, semmi cukor nélkül (én szeretem így amúgy is)
Először késett majdnem 1hetet, másodszor rendesen jött...
Szóval: nem tudom.
Viszont annyi azért legyen mellette, hogy amikor rendesen megjött, abban a hónapba a citrom adag "túlérett" volt, szinte nem is savanyú... Köze esetleg lehetett hozzá..
Majd még próbálgatom, sztem 1-2-3napot lehetséges nyerni vele...
7/8 A kérdező kommentje:
húú de jó lenne,amúgy köszi a válaszokat :)
2011. jún. 17. 19:13
8/8 A kérdező kommentje:
bakker...átteték a strandot,addigra meg tuti meg fog már jönni...ááááááá :@
2011. jún. 18. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!