A citrom, narancs fogyasztása miért késlelteti, illetve hamarább fejezteti a menzeszt?
Nincs a kérdésedre válasz,hogy miért,mert kizárt,hogy ezek a gyümölcsök nem késleltetik,és hozzák előbbre a menstruációt.
Akkor akár meggyet és kiwit i ehetnél hiszen ezek is "savanykás" gyümölcsök..
Valószínű,hogy egyik menzesz hamarabb csökken míg a másik tovább tart.Ez sokszor előfordul bárkivel,és ennek az oka az hogy a nyálkahártya leválása nem mindig ugyanúgy zajlik minden hónapban..
Tehát vegyük még egyszer. Amikor nem fogyasztom ezeket a gyümölcsöket, akkor nagyjából pontosan érkezik, és öt napig tart. Ha fogyasztom, később érkezik, és három napig tart. Csak van valami kapcsolat, és nem azért, mert savanykás, mert más gyümölcsnél ezt nem tapasztaltam.
Az igaz, hogy nem minden embernél válik be, nálam így működik, meg még sokaknál. Csak van benne valami összetevő, anyag vagy valami ami ezt okozza, nem? Na, én azt akarom tudni, hogy mi. És olyan válaszok, hogy ez hülyeség, hogy én találtam, és ilyen nincs, nem érdekel, mert ilyen van, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!