Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A citrom, narancs fogyasztása...

A citrom, narancs fogyasztása miért késlelteti, illetve hamarább fejezteti a menzeszt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha így is van, csak véletlen.
2010. nov. 20. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem késlelteti meg nem is rövidíti max véletlen egybeesés. Citromlével befolyásolni a hormonháztartást ? Hát elég hihetetlen...
2010. nov. 20. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból beszélek, és a kérdésem nem az volt, hogy késelteti-e, hanem, hogy MIÉRT.
2010. nov. 20. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
De ami nem úgy van, arra nincs miért. Nagyon sok citromot, narancsot, mandarint eszem, de soha nem jött meg előbb és nem is késett, mindig pontos.
2010. nov. 20. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy dologra tudok gondolni: a savanyú , vagyis a szervezet elsavasítása lehet a magyarázat. Savas kémhatásnál alakulnak ki a betegségek meg minden nem normális dolog, talán ez lehet az oka, ha egyáltalán igaz. De kétlem.
2010. nov. 20. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyire biztos vagy benne, hogy befolyásolja akkor kérdezd meg a nőgyógyászodat vagy a háziorvosodat hogy "MIÉRT"
2010. nov. 20. 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Nincs a kérdésedre válasz,hogy miért,mert kizárt,hogy ezek a gyümölcsök nem késleltetik,és hozzák előbbre a menstruációt.

Akkor akár meggyet és kiwit i ehetnél hiszen ezek is "savanykás" gyümölcsök..

Valószínű,hogy egyik menzesz hamarabb csökken míg a másik tovább tart.Ez sokszor előfordul bárkivel,és ennek az oka az hogy a nyálkahártya leválása nem mindig ugyanúgy zajlik minden hónapban..

2010. nov. 20. 16:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Tehát vegyük még egyszer. Amikor nem fogyasztom ezeket a gyümölcsöket, akkor nagyjából pontosan érkezik, és öt napig tart. Ha fogyasztom, később érkezik, és három napig tart. Csak van valami kapcsolat, és nem azért, mert savanykás, mert más gyümölcsnél ezt nem tapasztaltam.

Az igaz, hogy nem minden embernél válik be, nálam így működik, meg még sokaknál. Csak van benne valami összetevő, anyag vagy valami ami ezt okozza, nem? Na, én azt akarom tudni, hogy mi. És olyan válaszok, hogy ez hülyeség, hogy én találtam, és ilyen nincs, nem érdekel, mert ilyen van, köszi!

2010. nov. 20. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg a nőgyógyászod, hátha neki elhiszed, hogy ez csak véletlen.
2010. nov. 20. 17:23
 10/10 anonim válasza:
Na, így lassan 7 év után hozom a választ, ha valaki még pont megtalálja a kérdést. A citrom érszűkítő hatású, gátolja ott az alhasban a vérbőséget, vagy valami hasonló. Könnyen belém lehet kötni, nem vagyok orvos, nem ismerek szakszavakat, de amúgy nálam is működik a dolog. :D
2017. febr. 24. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!