Lehet, hogy megjött az első havim?
Ilyen regota van mar folyasod? Nem mentetek el anyukaddal az orvoshoz? Nem kellene folyasodnak lennie, lehet hogy egy kis bacilus miatt van ez a folyas.
Lehet hogy megjon a mensid, vegyel betetet magadnak, es tisztasagi betetet is, ezt mindennap hasznalhatod, es akkor nem lesz a bugyid pecsetes.
Anyukadnak gondolom szolsz ezugyben, ugye? Mindenkepp tudasd vele, es ha nagyon gorcsolsz, arra pedig van gyogyszer is, vegyetek ra a gyogyszertarban. Ne szenvedjel mar a piros napok alatt.
A fehér folyás teljesen normális dolog, amíg nem viszketsz és nincs kellemetlen szaga.
Amúgy szerintem már mondhatjuk, hogy megjött, az első pár alkalom ilyen szokott lenni sok mindenkinél, és majd idővel erősödik, meg kezdődnek a görcsök...stb.
Nekem is így volt, és nekem is 2 évig volt már előtte fehér folyásom.
IGEN, megjött!
De am. csak ugy leírom ide, hogy nekem is pont ugy jött meg, ahogy neked! 2 napig volt barnás folyásom, aztán poénképp kiszámoltam 28 napot, és pont rá 28 nappal tiszta varnásvéres volt a bugyim!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!