Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi segít, hogy rendszeressé...

Mi segít, hogy rendszeressé váljon a menstruáció?

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:

az idő!Mióta menstruálsz?

Majd az idő segít neked,hidd el!

14/L

2009. márc. 22. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt olvastam h a palástfűtea citromfűteával keverve csodákra képes. Ha hiszel a gyógynövényekben akkor próbáld ki. Nem terheled semmilyen káros anyaggal a szervezeted.
2009. márc. 22. 13:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom:)Egyébként szülés előtt sem volt normális, és sajnos most utána sem...
2009. márc. 23. 07:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Beszéltél erről a nőgyógyászoddal? Mondjuk nem mindegy hogy mit nevezünk rendszertelennek... Csak pár napokat csúszik, vagy heteket? Én mindenképpen konzultálnék a nőgyógyászommal, hisz bármi állhat a háttérben!
2009. aug. 30. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Még a szülés előtt konzultáltam.Annyi volt a reakció, hogy sosem lehet gyerekem és pont.Nem küldtek sehova.Én pajzsmirigyre gyanakszom, most megyek majd megnézetni...
2009. aug. 30. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az Agnucaston tablettát próbáld ki, nekem 3 hónap alatt beállította. Gyógynövényes, nem receptes, nekem a nődokim ajánlotta. Minennap kell szedni, mensi alatt is, nem azonnal hat, kell neki 1-2 hónap, bár van akinél már az első hónapban bejött. Nekem is késett sokszor és nagyon görcsölős voltam, amióta ezt szedem, alig görcsölök és pontosabb is jóval. Volt amikor suliba vagy munkába sem tudtam menni, vagy csak ültem, de félkómásan, úgy fájt egy egész nap, amióta ezt szedem egy nap fáj egy félórát-órát, de az sem elviselhetetlen.
2009. aug. 30. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom
2009. aug. 30. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!