Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez a menstruációs...

Mitől lehet ez a menstruációs zavarom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban egy héttel hamarabb jött meg. Az első 3 nap csak barnázás volt, most azonban már volt vérzés is, de nem olyan mint szokott, nem olyan erős, viszont volt az is élénk piros és darabos is. Sosem volt nagyon rendszeres a mensim (pajzsmirigy túlműködés miatt), de az utóbbi időben már mondhatni az...Most viszont aggódok, hogy "nem öntött el a havi lavina" úgy ahogy szokott. Szerintetek teszteljek? Ígyis lehetséges a terhesség? Mivel utána néztem és tudom h az esetek kevés százalékában van olyan h a kismama terhesség alatt is barnázik... De én meg már véreztem is de nem annyira erősen. Szerintetek mit tegyek?
2011. jún. 13. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz szerintem
2011. jún. 13. 17:27
 2/2 A kérdező kommentje:
több választ, kérlek!
2011. jún. 13. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!