Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől múlhat el a lassan egy...

Mitől múlhat el a lassan egy éve tartó hüvelyi folyásom? Bevált valami nektek?

Figyelt kérdés

az orvosok már mindent kipróbáltak. azt mondták bakteriális fertőzés. kaptam kúpokat, krémeket. már vagy 50ezer forintot ráköltöttem és semmi. nincs olyan nap amikor ne lenne. körforgásban van az egész. vagy folyik belőlem a trutyi, vagy menstruálok, vagy épp kúpot használok. már antibiotikumot is kaptam probiotikumot csak szétvágta a gyomrom. most természetgyógyásznál voltam. homeopátiás bogyókat kaptam ,virágcseppeket, és gyógyteát iszok minden nap és öblögetnem kell 2 liter gyógyteával minden nap kb 2 hete csinálom és eddig semmi változás. ugyanúgy folyik belőlem a trutyi..

mit csináljak?

2011. jún. 12. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hagy abba a tabit, plusz érdemes egy Gyvenac kúrát végigcsinálnod. Nekem segített.
2011. jún. 14. 14:15
 12/14 A kérdező kommentje:

de orvos is lehülyézett hogy ez nem lehet a tabitól!

már csak azért sem mert már akkor volt amikor még nem is szedtem tabit!

sárgásfehéres krémes savanyú.

büdös utálom!

2011. jún. 14. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:
bőr és nemibeteg gondozóba vagy std centrumba menj el a pároddal együtt ;)
2011. jún. 14. 21:15
 14/14 A kérdező kommentje:
már voltunk:( ő egészséges szerencsére velem meg nem tudnak mit kezdeni...
2011. jún. 15. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!