Mitől múlhat el a lassan egy éve tartó hüvelyi folyásom? Bevált valami nektek?
az orvosok már mindent kipróbáltak. azt mondták bakteriális fertőzés. kaptam kúpokat, krémeket. már vagy 50ezer forintot ráköltöttem és semmi. nincs olyan nap amikor ne lenne. körforgásban van az egész. vagy folyik belőlem a trutyi, vagy menstruálok, vagy épp kúpot használok. már antibiotikumot is kaptam probiotikumot csak szétvágta a gyomrom. most természetgyógyásznál voltam. homeopátiás bogyókat kaptam ,virágcseppeket, és gyógyteát iszok minden nap és öblögetnem kell 2 liter gyógyteával minden nap kb 2 hete csinálom és eddig semmi változás. ugyanúgy folyik belőlem a trutyi..
mit csináljak?
még csak 17 éves vagyok. fogamzásgátlót szedek, de nem attól van!, mert már egyszer abbahagytam és ugyanúgy volt...
van barátom elment magánrendelésre neki semmi baja nincs!
és csak egy barátom volt és még mindig ő van.
Kenettenyésztés volt, vagy csak ránéztek és felírtak vmit?
Mennyi időre hagytad abba a tabit?
Mekkora mennyiségű folyásról beszélünk? Nekem is állandóan van folyásom, pedig egészséges vagyok (kenetvétel is volt). Egyszerűen vki több váladékot termel.
volt kenettenyésztés
azt mondták bakteriális folyásom van
és ez nem normális folyás ezt is mondták.
1 hónapra hagytam abba, de azt mondta a doki, hogy biztos nem attól van szóval feleslegesen hagytam abba.. :/
keress másik orvost!
mekkora mennyiségű a folyásod, viszket? színe? büdös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!