Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől múlhat el a lassan egy...

Mitől múlhat el a lassan egy éve tartó hüvelyi folyásom? Bevált valami nektek?

Figyelt kérdés

az orvosok már mindent kipróbáltak. azt mondták bakteriális fertőzés. kaptam kúpokat, krémeket. már vagy 50ezer forintot ráköltöttem és semmi. nincs olyan nap amikor ne lenne. körforgásban van az egész. vagy folyik belőlem a trutyi, vagy menstruálok, vagy épp kúpot használok. már antibiotikumot is kaptam probiotikumot csak szétvágta a gyomrom. most természetgyógyásznál voltam. homeopátiás bogyókat kaptam ,virágcseppeket, és gyógyteát iszok minden nap és öblögetnem kell 2 liter gyógyteával minden nap kb 2 hete csinálom és eddig semmi változás. ugyanúgy folyik belőlem a trutyi..

mit csináljak?

2011. jún. 12. 20:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

még csak 17 éves vagyok. fogamzásgátlót szedek, de nem attól van!, mert már egyszer abbahagytam és ugyanúgy volt...

van barátom elment magánrendelésre neki semmi baja nincs!

és csak egy barátom volt és még mindig ő van.

2011. jún. 12. 20:55
 2/14 anonim ***** válasza:
kenettenyésztés volt? tüneteid?
2011. jún. 12. 20:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Priviben válaszolhatok.
2011. jún. 12. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:
szia!nekem colim volt,kaptam rá antibiotikumot,attól meg gombám lett,arra kaptam gyógyszert,visszajött a coli.nálam is körforgás van mindig.én már szültem,arra is gondoltam h kivetetem a méhem,már ha ez miatt kérhetem e,nekem ez kb 8 éve van.magánnőgyászhoz járok.rengetek pénzembe van.
2011. jún. 12. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Kenettenyésztés volt, vagy csak ránéztek és felírtak vmit?

Mennyi időre hagytad abba a tabit?

Mekkora mennyiségű folyásról beszélünk? Nekem is állandóan van folyásom, pedig egészséges vagyok (kenetvétel is volt). Egyszerűen vki több váladékot termel.

2011. jún. 12. 21:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van. Nincs semmi bajom, voltam már orvosnál nem egyszer. De annyira folyok, hogy nyáron egy szoknyát nem tudok felvenni, mert már volt, hogy kicsurgott! A nadrág meg folyamatosan olyan. Ráadásul szaga is van. Borzasztó, nem tudok vele mit csinálni. Ha valami bevált szólj! 20/L
2011. jún. 12. 21:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem erre doxycyclynt és Kliont írtak fel, attól elmúlt, pedig nálam is előfordult kb. 2 évig, most már 3 hónapja minden oké, ja és a gyógyszerek mellett folyamatosan napi 1-2 doboz élőflórás kefirt ittam és szerintem az is segítette a gyógyulást, mert régebben nem ittam és akkor mindig visszatért, mióta iszom, de már ritkábban, nincs semmi bajom!!!
2011. jún. 13. 07:40
 8/14 A kérdező kommentje:

volt kenettenyésztés

azt mondták bakteriális folyásom van

és ez nem normális folyás ezt is mondták.

1 hónapra hagytam abba, de azt mondta a doki, hogy biztos nem attól van szóval feleslegesen hagytam abba.. :/

2011. jún. 13. 09:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát azért egy hónap alatt akkor sem biztos, hogy helyreáll, ha a tablettától van...
2011. jún. 13. 11:06
 10/14 anonim ***** válasza:

keress másik orvost!

mekkora mennyiségű a folyásod, viszket? színe? büdös?

2011. jún. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!