Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen gyógyszert vegyek be...

Milyen gyógyszert vegyek be amikor peteérésem van?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a hasam, pisilni is alig bírok, mert szúúúr ott belül :S

16/L

2011. jún. 11. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:

ezek a tünetek nem normálisak

sztem van valami más bajod

irány a nőgyógyász

2011. jún. 11. 18:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Minden hónapban ilyen.

Vashiányos vagyok, nagyon lassan normalizálódik az érték, és a menzim is szörnyen fájdalmas.

2011. jún. 11. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális?

Egyébként bírom, hogy minden vacakra beírják az emberek, hogy irány az orvos. Csak épp SZTK-ba nem szívesen megy az ember nőgyógyászatra, a magánorvos meg 8 ezer forintnál kezdődik.

Teljesen normális, hogy érzi a peteérését. Amúgy meg mit csinálna a nőgyógyász? Fogamzásgátlót írna fel, hogy ne legyen peteérése. Az tényleg sokkal jobb.

Egyébként nem tudom, hogy mit vehetnél be, kérdezd meg a háziorvosod.

2011. jún. 11. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Semmi bajom az sztk-s orvossal, nagyon aranyos ember. Bár csak 1x voltam nála.

Megkérdezem majd a dokitól, köszi

2011. jún. 11. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Amíg nekem is volt ilyen eszement fájdalmas ovulációm, én bizony cataflamot vettem be. Azt felírja a házio. is. Egyébként nem a peteérés fáj, hanem a tüszőrepedés. Ilyenkor nyúlós véres sűrű a hüvelyváladék. Sajnos azt kell hogy mondjam fog még elégszer fájni, hiszen ahogy írtad 16 vagy. Idővel el fog múlni. Ne légy türelmetlen.
2011. jún. 12. 18:17
 6/6 A kérdező kommentje:

7 éve ilyen..

Amúgy cataflam nekem nem használ semmit se sajnos.

Ha megjön, akkor addig szenvedek amíg el nem alszok, utána minden jó, de még az sem segített, amikor injekciósan adtak görcsoldót a sürgősségin

2011. jún. 12. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!