Mit tegyek, hogy 1-2 nappal hamarabb jöjjön meg?
Figyelt kérdés
Vasárnap megyek nyaralni és pont akkor jön meg.Mit tehetnék,hogy egy kicsit hamarabb túl legyek rajta? Forró fürdő, stb jó?2011. jún. 8. 11:17
1/5 anonim válasza:
Haszontalan tanács lesz, úgyhogy ne haragudj, mert nem kívánom neked az idegességet, de nekem akkor szokott megjönni hamarabb, ha sokat idegeskedek.
Múltkor jól összevesztem anyámmal, még 5-6 nap lett volna a menstruációmig, hát a stressztől azonnal megjött, méghozzá éppen a boltban vásároltam, amikor éreztem, hogy jóformán kibuggyan belőlem a vér.
Lehet, hogy nem is kell idegeskedned, hanem pörögj sokat, fáraszd ki magad, nekem ilyenkor mindig korábban jön meg.
2/5 anonim válasza:
Ha szedsz gyógyszer, hagyd ki az utolsó 2 napi bogyót. De ezt ne csináld sokszor.
3/5 anonim válasza:
bocsi, megint én, elfelejtettem, hogy talán nem is a végén jársz a gyógyszernek.
4/5 A kérdező kommentje:
...vagy talán nem is szedek...:)
2011. jún. 8. 11:49
5/5 anonim válasza:
nekem a forró fürdőtől, vagy a citromtól jön meg hamarabb mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!