Széthúzzátok ott? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Lányok, ti széthúzzátok kakiláskor a feneketeket, hogy könnyebben kijöjjön? nem káros ez aze gészségre? Őgy értem, hogy nem lesz könnyebben aranyerünk?2011. jún. 7. 18:58
1/5 anonim válasza:
Dehogy húzom szét...:D Semmi szükség rá, jön az könnyen magától is. :D
Semmi köze az aranyérnek ahhoz, hogy húzgálod vagy sem. Nekem 7 éves korom óta van. :)
2/5 anonim válasza:
néha kell hogy jobban jöjjön a barna, de ha sürgős akkor nem, akkor jön magától.
3/5 anonim válasza:
Széthúzni? Minek? Nekem kijön anélkül is.. Amúgy aranyered az erőlködéstől lesz illetve a kemény széklettől.
4/5 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Bár nekem jó az emésztésem, napi 2-szer minimum van nagy dolgom és sose túl kemény, szóval még nem volt erre szükségem, hogy a fenekemet széthúzzam. DE nem hiszem, hogy aranyeret okozna.
Próbáld ki a zabkását, egyél minden nap. Könnyebbé teszi az ürítést. Neten találsz recepteket.
5/5 anonim válasza:
Ha Neked így jobb, húzd szét a feneked nyugodtan, semmi bajod nem lesz tőle!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!