Lányok.! Fiúktól nem kérek ocsmány hozzászólásokat. Ha lehet?!
nekem jött meg a legkésőbb az osztályból(sok mindenki piszkált is ez miatt,én meg örültem,hogy nincs még meg.Gusztustalannak tartottam/tartom),most 7.ben márciusban.
Pont a névnapomon-.-"reggel szépen felkeltem,tök jó kedvem volt,elmentem vécére,és na mit látok?!Hogy megjött.Nekem is nehéz elfogadnom.és hát azóta utálok tesizni,mert mindig azt hiszem,hogy látszódik,és valaki épp azt nézi:/
az egyik barátnőmnek meg totál váratlanul jött meg a suliban-nem volt nála betét sem-és egy bazinagy vérfolt lett a fehér(!!) gatyáján.haza kellett mennie.de senki sem piszkálta,sőt,inkább sajnálták.
Én hatodikos voltam, éjjel jött meg otthon, nagyon fájt a hasam, azt hittem wc-re kell mennem... Egész éjjel alig aludtam, reggelre csak ilyen pecsételős volt, aztán nap közben már elég erős vérzésem volt. Nem cikiztek, csak kérdezgették, hogy milyen érzés, mert én voltam majdnem az első az osztályban.
22N
Igen véres lett a nadrágja...-.- Mellesleg a fiúk szoltak neki.
Hát igen nemsokára nyáriszünet..de akkorsem akar menni iskolába:S.
Dagobert bácsi,helyesen tetted; ))) hát igen a fiúk cikiznék..:S
Egyébként 7.es vagyok..;)
Najó persze 7edikesek .. de az 5-dikes fiúk még cikiznék ezmiatt.
Az a baj,hogy nem az értelmetlen kislányok tartják cikisnek..Vagy legalábbis nem ezt,Hanem azt hogy a fiúk ezmiatt kifogják nevetni,ésjogos hogy ez miatt kellemetlenül érzi magát az iskolában ..:S
De durva, ha nem teszed fel a kérdést nem jövök rá, de pont ma van 10. éve, hogy megjött. :D
Szintén ötödikes voltam, és bár nekem itthon jött meg, de másnap a suliban átáztam, annyira ömlött belőlem a vér. Szóval aztán az utolsó hetet kivettem szabinak a suliból. :)
Ez szerintem az osztálytól is függ, hogy gúnyolják-e vagy sem, rajtam nem röhögtek a fiúk, de például ha a B helyett az A osztályba jártam volna, akkor ott tuti halálra szekálnak.
Beszélgess el a kislánnyal,hogyan kezelje a dolgot,ha valaki cikizné,akkor cikizze vissza,hogy ő legalább már nő,érett és fejlett míg aki épp cikizi az meg nem,csak egy kisgyerek.Ha fiúk cikiznék akkor meg nyugotan mondja el,hogy a lányok legalább korábban érnek,nem csupaszkák,meg nem legoznak már otthon.
De menjen nyugodtan suliba, ha meg cikizné valaki vissza lehet cikizni.Jobb fejlettnek lenni,mint fejlettlenek,az sokkal cikibb amikor valaki évekkel le van maradva a társaitól,alacsony,lapos,vagy csupaszka még 13 évesen is.
Tudom durván hangzik,amiket írtam,de meg kell tudnia védeni magát.A fiúk meg lehet azt sem tudták mi az,mi van.
Elég szomorú hogy ilyen buták a mostani diákok,tiszta dedosok,hogy egy teljesen normális dolgon,igaz kedves utolsó balesett történt röhögnek.Igen buták,meg sötétek a mai fiatalok,a nagy szájúk van,de anyuci ha nem szolgálja ki őket,akkor még 17-20 évesen sem tudnak egyedül bármit elintézni.Elnézést a kivételtől.De ez a kettőség a nagypofájúság,beképzelt,sokszor bunkó magatartásuk és mellette hogy anyuci szolgálja ki őket,csinálja a szendvicseket,vasal a már nagykorúakra elég nevetséges.Igaz nem ide tartozik,de akárhány éves lehet,ameddig más csinál helyettük mindent,meg mindenhova kisérgetni kell addig csak egy dedós gyerek.
És igen érettlen,dedós felfogás az is hogy nevetni kell ilyen kellemetlenségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!