Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok.! Fiúktól nem kérek...

Lányok.! Fiúktól nem kérek ocsmány hozzászólásokat. Ha lehet?!

Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne hogy hanyadikos korotokban és hol(iskola,otthon,nyaralás) jött meg a menstruációtok .. Ez azért érdekel mert a mostani ötödikes barátnőmnek megjött az egész osztály szeme láttára és nem akar iskolába járni,pedig az életben lesznek más féle ciki helyzetek is,csak felkell dolgozni.Nem?!
2011. jún. 7. 16:21
1 2
 1/20 anonim válasza:
54%
Mi az hogy az egész osztály láttára? Ez nem úgy megy hogy akkor most vérszökőkút tüzijáték XD Vagy mit értesz ezalatt. Véres lett a nadrágja?
2011. jún. 7. 16:26
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lesznek, de még milyenek?! Nekem speciel otthon jött meg, ötödikes korromban (11 évesen). És miért kell azt szégyellni, hogy "nő" lett??! Ezt nem tudom megérteni, hogy van, amikor azt várjátok, hogy mikor jön már meg, amikor meg megjön, akkor meg megszüntetnétek a dolgot??!! Legyetek büszkék rá, hogy valamivel kitűntök a férfiak közül!! :D 16/L
2011. jún. 7. 16:27
 3/20 anonim válasza:
100%
Én ilyen későn érő típus voltam, nekem 9edikben jött meg először, de este volt szal nem volt gáz, de mondjuk egy 11-12 éves lánynak ez azért nagy sokk lehet, főleg ha mások szeme láttára, én megértem őt, de mondjuk a struccpolitika sem megoldás 21/N
2011. jún. 7. 16:28
 4/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ciki lenne, ha megjönne az osztálytársak előtt! De szerencsére nekem itthon jött meg 13 évesen! Amúgy ez természetes dolog, minden lány menstruál/fog menstruálni, lehet, hogy a fiúk előtt cikinek érzi, de a lányok előtt nem kellene! De már nem sok van most a suliból, nem? Nyári szünet mindjárt! 16L
2011. jún. 7. 16:29
 5/20 anonim válasza:
93%
Ez egy természetes dolog. Mondjuk az egész osztály előtt az tényleg gáz. Szegény. Az a baj, hogy az ötödikes gyerekek majd gúnyolni fogják ez miatt. Én tudom mert az én osztály társammal is megtörtént ez, és mindenki kiröhögte (én nem). nem tud mit csinálni, szembe kell nézni vele. 18F
2011. jún. 7. 16:29
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 11 évesen egy osztálykiránduláson az uszodában jött meg! Csak öltözködéskor vettem észre, hogy hoppá van. Na az gáz volt... mégse lett semmi. Aznap még pusmogtak, aztán el lett felejtve, elvégre is minden csoda 3 napig tart, és ez se lehet téma örökké. Engem nem izgatott, inkább az, hogy most anyu mit szól majd, de nem szólt semmit, örült :)

Barátnőd meg most sz.rul érzi magát, de ez elmúlik, meg amúgy is a törvény kötelez a sulira, tehát eleve elvetélt ötlet ilyen miatt kimaradni, mert akkor még hivatalból is előveszik az ügyet, és mégtöbb ember hall róla :) Ezt mondd meg neki. Amúgy meg hamar elfelejti mindenki, mégha nem is hiszitek.

25/N

2011. jún. 7. 16:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mentünk fürdőruhát vásárolni, már a kocsiban furán éreztem magam... Szóval odaértünk, fel akartam próbálni egy bikinit, megláttam a bugyimat, és mondtam anyának, hogy azonnal menjünk haza..

10 éves voltam

2011. jún. 7. 16:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szegény, elég kellemetlen lehetett. De minden csoda 3 napig tart. Szerintem nyugodtan mehetne iskolába, mert úgyis történik holnap valami valaki mással, akin majd lehet újra röhögni..

Nekem egyébként 14 éves koromban a ballagásomon jött meg először. Szerencsére csak kicsit, úgyhogy egyáltalán nem ázott át a tangám míg hazaértünk.

2011. jún. 7. 16:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondolom te is ötödikes vagy. Ekkor még tényleg nagy téma ez, mennek a pletykák meg a susmus. :)) De 1-2 év múlva már természetes lesz. :)

A barátnődnek azt tudom tanácsolni, hogy eméssze meg a dolgot. És ha viccet csinálnak belőle akkor ő is nevessen magán, hiszen akkor 1. látják, hogy nem bántja őt, és nem piszkálják többet 2. mutatja, hogy megemésztette a dolgokat 3. egy kis önirónia sohasem árt.

2011. jún. 7. 16:45
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

én nem is tudom, mikor jött meg, asszem, itthon?... 14 éves voltam.

Nem is ez a lényeg.:)

A lényeg, hogy tudom, mit érez a kislány, én kung fu-ra jártam 10 éves koromtól, de valahogy mindig edzés alatt kellett pisilnek, de nem mertem kikéredzkedni.

Ott volt ráadásul "életem nagy szerelme", épp vele osztottak be földharcra.

ÉÉÉÉs bepisiltem.

Ott, 30 gyerek szeme láttára.

na AZ volt ciki!:D

Jelentem, most 21 éves vagyok, túléltem!:D

Nagy igazság, hogy minden csoda 3 napig tart...

Tudnék még elég égő sztorikat mesélni, de a nagy részük nem egy 10 éves gyerek fülébe valók...:)

Szóval mindjárt nyári szünet, ezt át kell vészelnie (megjegyzem fogadok, hogy otthon a szülők már megmondták a csemetéknek, hogy ebből nincs csúfolódás!), utána szeptemberben már nem is fognak rá emlékezni! - még ő sem...

megunják a gyerekek a témát.:P

2011. jún. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!