Lányok.! Fiúktól nem kérek ocsmány hozzászólásokat. Ha lehet?!
Nekem 11 évesen egy osztálykiránduláson az uszodában jött meg! Csak öltözködéskor vettem észre, hogy hoppá van. Na az gáz volt... mégse lett semmi. Aznap még pusmogtak, aztán el lett felejtve, elvégre is minden csoda 3 napig tart, és ez se lehet téma örökké. Engem nem izgatott, inkább az, hogy most anyu mit szól majd, de nem szólt semmit, örült :)
Barátnőd meg most sz.rul érzi magát, de ez elmúlik, meg amúgy is a törvény kötelez a sulira, tehát eleve elvetélt ötlet ilyen miatt kimaradni, mert akkor még hivatalból is előveszik az ügyet, és mégtöbb ember hall róla :) Ezt mondd meg neki. Amúgy meg hamar elfelejti mindenki, mégha nem is hiszitek.
25/N
Mentünk fürdőruhát vásárolni, már a kocsiban furán éreztem magam... Szóval odaértünk, fel akartam próbálni egy bikinit, megláttam a bugyimat, és mondtam anyának, hogy azonnal menjünk haza..
10 éves voltam
Szegény, elég kellemetlen lehetett. De minden csoda 3 napig tart. Szerintem nyugodtan mehetne iskolába, mert úgyis történik holnap valami valaki mással, akin majd lehet újra röhögni..
Nekem egyébként 14 éves koromban a ballagásomon jött meg először. Szerencsére csak kicsit, úgyhogy egyáltalán nem ázott át a tangám míg hazaértünk.
Akkor gondolom te is ötödikes vagy. Ekkor még tényleg nagy téma ez, mennek a pletykák meg a susmus. :)) De 1-2 év múlva már természetes lesz. :)
A barátnődnek azt tudom tanácsolni, hogy eméssze meg a dolgot. És ha viccet csinálnak belőle akkor ő is nevessen magán, hiszen akkor 1. látják, hogy nem bántja őt, és nem piszkálják többet 2. mutatja, hogy megemésztette a dolgokat 3. egy kis önirónia sohasem árt.
én nem is tudom, mikor jött meg, asszem, itthon?... 14 éves voltam.
Nem is ez a lényeg.:)
A lényeg, hogy tudom, mit érez a kislány, én kung fu-ra jártam 10 éves koromtól, de valahogy mindig edzés alatt kellett pisilnek, de nem mertem kikéredzkedni.
Ott volt ráadásul "életem nagy szerelme", épp vele osztottak be földharcra.
ÉÉÉÉs bepisiltem.
Ott, 30 gyerek szeme láttára.
na AZ volt ciki!:D
Jelentem, most 21 éves vagyok, túléltem!:D
Nagy igazság, hogy minden csoda 3 napig tart...
Tudnék még elég égő sztorikat mesélni, de a nagy részük nem egy 10 éves gyerek fülébe valók...:)
Szóval mindjárt nyári szünet, ezt át kell vészelnie (megjegyzem fogadok, hogy otthon a szülők már megmondták a csemetéknek, hogy ebből nincs csúfolódás!), utána szeptemberben már nem is fognak rá emlékezni! - még ő sem...
megunják a gyerekek a témát.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!