Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Grapefruitmagcsepp. Keserű,...

Grapefruitmagcsepp. Keserű, vagy nem keserű?

Figyelt kérdés
Melyik jobb? Vagy mindkettő egyformán jó? Tapasztalatok?
2009. márc. 19. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
nekem alkoholos volt,az keserű,de tűrhető az íze,utana inni szoktam.
2009. márc. 19. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ami nekem van, az rettenetesen keserű, utálom is érte....
2009. márc. 19. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:
és melyik hatásosabb? vagy egyforma?
2009. márc. 19. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:
a keserű a hatásos. most kezdtem elé egy 2hónapja én is, de nem érzed hogy keserű,mert mert fel kell oldani vízben, magában nem lehet inni. 2dl folyadákba 15csepp napi 2szer.
2009. márc. 19. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocsi de érdekel: Mire jó ez?
2009. márc. 19. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

A keserűbb úgy hallottam jobban hat.

Előzőnek: nagyon jó immun erősítő, jó baktérium ölő, és a gombaölő hatása is remek! :)

Én már 4 hónapja iszom, azelőtt rengetegszer beteg lettem, azóta viszont az orrom se folyt szinte! :)

2009. márc. 22. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Ti milyet isztok? Nekem ilyen van :

[link]

2009. márc. 23. 06:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Előzőnek: Én is ilyet iszom,az echinaceávali cseppeket. Neked jól bevált? Én még csak négy napja iszom. Lenne még egy kérdésem,ha valaki írna,megköszönném: Gyermekeknek is lehet inni a cseppet? Mondjuk 14-15 évesnek? Ha igen,mennyit? Kevesebbet,mint egy felnőttnek?
2009. márc. 23. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! Nekem eddig bevált, már 6hete iszom, a második üveggel. Mikor volt ez a megfázásos időszak akkor náhás voltam és láss csodát kigyógyított ez a csepp,mert jó ugye meghűlés esetén is. Nem gondoltam volna hogy ez ennyire beválik,mert őszintén szólva nem érzem az ízét, és azt hittem hogy nem is jó,mert ittam vizzel, gyümölcslével meg kólával is. Most örülök hogy végre találtam egy olyan szert, amitől nem tér vissza ismét a hüvelygombám!

Szerintem egy 14-15éves már annyira nem gyerek, és semmi káros hatása nem lesz tőle, nyugodtan mehet neki is a napi 15csepp.

2009. márc. 24. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!