Grapefruitmagcsepp. Keserű, vagy nem keserű?
A keserűbb úgy hallottam jobban hat.
Előzőnek: nagyon jó immun erősítő, jó baktérium ölő, és a gombaölő hatása is remek! :)
Én már 4 hónapja iszom, azelőtt rengetegszer beteg lettem, azóta viszont az orrom se folyt szinte! :)
Ti milyet isztok? Nekem ilyen van :
Utolsó vagyok! Nekem eddig bevált, már 6hete iszom, a második üveggel. Mikor volt ez a megfázásos időszak akkor náhás voltam és láss csodát kigyógyított ez a csepp,mert jó ugye meghűlés esetén is. Nem gondoltam volna hogy ez ennyire beválik,mert őszintén szólva nem érzem az ízét, és azt hittem hogy nem is jó,mert ittam vizzel, gyümölcslével meg kólával is. Most örülök hogy végre találtam egy olyan szert, amitől nem tér vissza ismét a hüvelygombám!
Szerintem egy 14-15éves már annyira nem gyerek, és semmi káros hatása nem lesz tőle, nyugodtan mehet neki is a napi 15csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!