Hüvelygombám van? Mert van egy két olyan tünetem, de nem biztos.
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és most nemrég jött meg a menstruációm..a koromhoz képést nagyon magas vagyok (172 assszem). Olyan tüneteim lettek hogy egy hosszas influenza után (és szedtem antibiotikumot) színtelen és nem olyan sok folyadékot észleltem a fehérneműmön. Nem viszket és nem csíp semmi más nincs. Anyukámnak még nem szóltm de szeretnék. Nőgyógyásznál még sose voltam és nagyon félek mert anyukámnak férfi van és én oda nem vagyok hajlandó elmenni. De ha hüvelygombám lenne akkor elmúlik magától? VAgy muszály elmenni nőgyógyászhoz? Kérlek segítsetek!!2009. márc. 19. 16:22
1/3 anonim válasza:
szia.az antibiotikumtol lehetseges a folyas.ha nem viszket,´nem faj,eg..kellemetlen akkor ne aggodj el fog mulni
2/3 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi gond, nyugi.
Különben nem kell félni a férfi nőgyógyásztól, semmi baj nincs vele. Ugyanolyan mint a többi orvos, nemtől függetlenül vannak köztük jó és rossz emberek is...
3/3 anonim válasza:
Az a folyás szerintem normális teljesen.
A férfi orvosról csak annyi, h én vmi miatt nőhöz nem mennék szívesen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!