Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van egyes nőknek szabály...

Miért van egyes nőknek szabályos szakálluk?

Figyelt kérdés
Általában 40 körülieknél figyeltem meg...elég bizarr látvány..De van akinek jól áll :D f/13
2009. márc. 19. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

De remélem nem neveted ki őket emiatt!!!!

Ismerek olyan lányt, akinek 15-16 éves korában ilyenje van, és iszonyatosan rossz neki, mert fél, hogy kinevetik, stb.Remélem nem teszed ezt...:S

Amúgy hormonok miatt..idős korban hát nem tudom.Öregedéssel jár.Fogalmam sincs!

2009. márc. 19. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És emiatt, sok mindenben gátlás alakul ki neki.Bocsi de ezt még hozzá kell tennem.
2009. márc. 19. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A szervezetükben fokozottabban termelődik a ffi nemi hormon, mint a női, így a másodlagos ffi nemi jellegek kiütközhetnek pl.: erősebb testszőrzet.

Nem tehetnek róla, mindenképp olyan gyógyszereket kell(ene) szedniük, ami a hormonháztartás egyensúlyát visszaállítja.

Ugyanakkor vannak olyan férfiak, akiknél ez az arány megbomlik, a női hormon kerül túlsúlyba, és nekik szabályos mellük nő. Ezt ha jól tudom, már csak plasztikai műtéttel lehet megszűntetni.

Komoly problémák ezek, amiken nem szabad nevetni.

Üdv!

2009. márc. 19. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ismerősöm, de ő még sztem borotválja is,mert tüsisnek látszik, sztem nem kéne csinálni vele semmit sem!!!!
2009. márc. 19. 20:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Dehogy nevetem...Nem hiányzik egy mérges szakállas nő..
2009. márc. 19. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Haha..
2009. márc. 19. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem soha nem volt ilyen problémám,de nőgyógyászati gondok miatt kellett szednem egy hormongyógyszert,és annak "köszönhetően"erősödött meg az államon a szőr...nagyon ciki,és nem tudom mi az istent csináljak vele :S
2009. jún. 18. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én borotválnám. Vagy ott van a szőrtelenítő krém.
2009. nov. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!