Előfordul olyan, hogy a nőgyógyászati vizsgálat valamiért teljesen levetkőzve történik?
Az orvosom mindig megtapogatja a melleimet is, de két részletben öltözhetek: először alulról, aztán felöltözés, majd felülről.
Igaz, ez magánorvos.
Az előző válaszadó pólómegőrzése jó ötletnek tűnik...
Szia!
Az én nőgyógyászom onkológus nőgyógyász, és mindig 2 részletben vizsgál meg. Először hüvely és pocak (csak a nacit és bugyit kell levenni), aztán felöltözés, majd felül vizsgál meg (természetesen csak poló és melltartó nélkül).
Nem hinném, hogy indokolt lenne teljesen levetkőzni, azt remélem sehol nem gondolják komolyan. Egyrészt - szerintem - megalázó, másrészt simán meg lehet fázni.
Ha ilyenre kérnének közölném, hogy nem, hiszen még szülésnél sem voltam anyaszült meztelen, nemhogy egy vizsgálatkor?!
Nem kell szívbajosnak lenni,jó ötlet az első válaszoló tanácsa, de ragaszkodni lehet a 2 részletben történő vizsgálathoz is.
Üdv!
nem értem a problémát, hiszen sulidokinál is meztelenül zajlik
akkor meg?
(én azt utálom mondjuk, amikor mezítláb kell a kövön trappolni az előtérben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!