Győrben hol tudom a legolcsóbban megvenni a Nuvaring hüvelygyűrűt?
Figyelt kérdés
3300 ft körüli áron jutttam hozzá darabjához!Tudna valaki esetleg olyan gyógyszertárat mondani,ahol ennél olcsóbban meg tudnám venni?Légyszi segítsetek!2011. jún. 3. 17:50
1/10 anonim válasza:
Hogy változnak az idők! Az én időmben még az eljegyzési gyűrű volt divat....
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "HASZNOS" hozzászólást!:)
Ha nem tudsz hozzászólni olyat,ami segíthet,minek teszed?
2011. jún. 4. 21:12
3/10 anonim válasza:
Mert azt hiszem, hogy vicces vagyok, és légyszives ne legyél illúzióromboló.
4/10 A kérdező kommentje:
"Okoskodj" máshol!
2011. jún. 4. 21:20
5/10 anonim válasza:
Én csak fel akartam dobni a napodat, egy kis humorral, egyébként nem gondoltál még arra, hogy google-ba beírod, hogy hol lehet ilyen vacakot venni? Ha az nem találja meg, akkor a beszélgetés tárgytalan.
6/10 A kérdező kommentje:
Tudod én nem viccelődés miatt írtam ki a kérdést,hanem mert szeretnék olcsóbban hozzájutni!Az a "vacak" pedig egy fontos dolog!Ha te erre kerestél volna rá,nem vacakoztad volna le!
2011. jún. 4. 21:29
7/10 anonim válasza:
Jól van na, én sem azt mondta, hogy viccből írtad ki, csak gondoltam én nem tudom, de azért egy jó poént megér, az értelmes választ meg majd megírja más.
8/10 A kérdező kommentje:
Érdekes..de én úgy vagyok vele,hogyha nem tudok komoly témához értelmeset hozzászólni,akkor inkább meg sem mukkanok.Úgy látszik én vagyok az elmeháborodott...na mindegy...
2011. jún. 4. 21:36
9/10 anonim válasza:
Na jól van na, akkor beismerem, hogy rossz poén volt, és most rákerestem Google-ba, mostmár értem mi ez, és miért fontos neked (Ilyen cuccról előtte nem is hallotam). Én patikákban néznék szét, ha ez bármit is segít.
10/10 A kérdező kommentje:
Több helyen is jártam már elhiheted...
2011. jún. 4. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!