18 éves vagyok. Szexuális életet nem élek egy ideje, de kimaradt a menstruációm. Milyen oka lehet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 15:46
1/9 anonim válasza:
18 évesen egy ideje? Hát én 19 éves fejjel még soha nem is éltem na mind1. Sztem vegyél valahol terhességi tesztet aztán az nagy valószínűséggel megmutatja, hogy van e valami gyümölcse a dolgonak vagy nincs. Ja fiú voltam. :)
2/9 anonim válasza:
A stressz nagy mértékben befolyásolhatja menstruációdat!
3/9 anonim válasza:
Pontosabban mióta nem élsz nemi életet?
4/9 anonim válasza:
1. Mióta nem élsz nemi életet?
2. Lehet, hogy csak stresszelsz, felfáztál, bevettél valami gyógyszert, ami befolyásolhatja.
3. Eleve ritka az olyan ember, akinek napra pontosan jön meg.
5/9 A kérdező kommentje:
fél éve nem élek...
ritka hogy pontosan nem jön meg, de nekem 48 napja nem jött meg a 32es átlagomhoz kéépest :/
2011. jún. 2. 20:19
6/9 anonim válasza:
Szerintem a gólya keze van a dologban.
7/9 A kérdező kommentje:
nem szexeltem, akkor hogyan lehet a gólya?
2011. jún. 3. 08:39
8/9 anonim válasza:
semmi baj, nekem is 18 évesen 51 napig nem jött meg :) és semmi bajom nem volt.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2011. júl. 7. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!