Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj ha van nemi szőrzetem?

Baj ha van nemi szőrzetem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem
2009. márc. 18. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden ép nőnek, férfinek van nemi szőrzete. Na persze mikor eljön az ideje akkor kezd növegetni. Gondolom te is valahogy így lehetsz, de ez nem baj, sőt jó, mert az lenne gond ha nem lenne inkább.

De ha téged zavar, lehet tenni ellene. Szőrtelenítés, ma már ez sem gond :)

2009. márc. 18. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van, nem szeretek tök csupi lenni :-)
2009. márc. 18. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
én most borotváltam és tökre éget...
2009. ápr. 14. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
nem,sőt jobb mint ha borotválnád...
2009. okt. 5. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó sőt KELL is hogy legyen.Ezek a szőrök védenek meg a kórokozók és a baktériumok ellen!Képzeld el ha pl. nem lennének szempilláid akkor pár napon belül begyulladna a szemed.De ez más téma.Azt javaslom ha fiatalabb vagy akkor ne szedd még le csak akkor ha nagyon szétterjedt és csak azt a részt ami nagyon zavar.
2009. okt. 21. 18:15
 7/8 anonim válasza:
Másrészt pedig, nem csak a órokozók ellen véd, hanem még hangtomóitoként is szolgál. na, ugye most jönnének a "csak komolya válaszolók,, hirezetü siránkozások, de én ezt teljesen komolyan mondom. próbáld ki ugy hogy mind2 fél borotválva van (fiuk esetében ezt én erösen birálom...de ök tudják)(én jobban) ) aztán majd mikor reggel kérdezi az anyós, hogy : mivolt este az a hosszu "tapsolás,, mit modassz majd? elöszilveszteri bulit tartottunk? ugyan már (:
2010. aug. 18. 17:51
 8/8 Runcájsz ***** válasza:
Éljen Rákosi ! . . . Éljen Rákosi ! . . . (És közben folyamatos taps. . . :-D ). . . De jót röhögtem ezen az "anyós és az előszilveszteri taps" dilemmán ! :-D
2011. jan. 10. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!