Mivel tudom tartósan leszedni a nemi szörzetem, ugy értem, hogy ne nöjjön olyan hamar vissza? !
Figyelt kérdés
17éves lány vagyok, kiprobáltam már a borotvát de attol kipattogzom, a veet szörtelenítő krémet is,de egy nap eltelik és már "szúr" gyantáztatni nem szeretném,meghalnék tőle ... :D vagyis nagyon fájdalmas? mert akkor azzal talán hosszabb ideig sima marad ?2009. márc. 22. 19:43
1/3 anonim válasza:
A bikinivonalat gyantával, a többit borotvával. Végleges szőrtelenítés, ami egyáltalán nem végleges, de mást nem tudok tanácsolni
2/3 anonim válasza:
epilátor, bár ez is nagyon fájdalmas. Én úgy szoktam, hogy néha leepilálom, ilyenkor gyengébb szőr nő vissza egy ideig, azt borotválom egészen addig amig meg nem erősödik, akkor újra beiktatok egy epilálást.
3/3 anonim válasza:
ha nem túl erős a szőrzeted, akkor javaslom a gyantát. egy pillanat alatt megszabadítanak tőle és tartós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!