Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg van olyan a nőknél,...

Tényleg van olyan a nőknél, hogy önmegtermékenyítés?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm barátnőjének az unokatestvére így esett teherbe. Belül mindkét nemiszerve ki volt fejlődve és véletlenül önmegtermékenyítette magát. Van rá esély, hogy én is teherbe esek így?
2011. jún. 1. 20:52
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
#12-es válaszoló, ne olyan hevesen... létezik az önmegtermékenyítés. Alapos orvosi ismeretek nélkül ne állítsunk badarságokat, köszönöm!
2012. aug. 11. 10:47
 22/23 anonim válasza:

Csak, hogy csatakozzak az előttem szólókhoz, a kérdésedre a válasz: nem, nem lehetséges. Már előttem is leírták, hogy a hímivarsejtek a hasfalon belül nem élnek meg termőképes mivoltukban. A hőmérséklet miatt.

De, hogy említsek más okot is:

Minden magzat nőnek indul, ha a DNS-e szerint férfi, akkor a növekedés későbbi szakaszában az addigi petesejt képződmények ereszkednek le és ezekből lesz a herezacskó. Egy hermafroditánál lehetséges a termékenyítés vagy termékenyülés képessége,de a kettő az előbb említettek miatt is kizárt.

Remélem így érthető volt.

Oh és még valami, ha a barátnőd barátnőjének az unokatestvére mégiscsak hermafrodita, akkor 100%, hogy arról nem tudna a szülőkön és az érintett személyen kívül más, csak az orvosa. Valószínűbb, hogy ez a személy inkább csak egy durva éjszaka után nem tudott mást kitalálni.

2012. szept. 21. 00:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Szűz Mária miért lenne szűz? Kovács János biztos, hogy kovács?
2015. nov. 14. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!