Tényleg van olyan a nőknél, hogy önmegtermékenyítés?
jesszus. amiről Te beszélsz, az a hermafrodita.
szűz nemzés létezhet, de nem saját magát termékenyíti meg, hanem a saját petesejtje elkezd kettéosztódni. ez létezik. de szűz mária nem létezett, ez az egyiik, a másik hogy őt isten termékenyítette meg és nem volt hermafrodita. neki szűznemzése volt. kevered rendesen. olyan hermafrodita nincsen, akinek működik mindkét nemiszerve. vagy nő vagy férfi. csak van egy csökevénye. áltzalában gyerekkorban megnézik mivan a hasfalban és eldöntik mit könnyebb belőle csinálni. nem hagyják úgy.
Szűznemzés NINCSEN embernél!!!!
Önmegtermékenyítés meg főleg nincsen. Ez egy baromság.
na, én nem vagyok hívő ember, de ha nem létezik az embernél szűznemzés, akkor rossz hírem van a bigott vallásos néphez:
1. Szűz mária nem volt
2. ha volt, nem volt szűz
3. ha Isten termékenyítette meg, akkor egy marha perverz az ő istenük
4. létezett is, szűz is volt, de jézus sosem született meg
VÁLASSZATOK!
Te tudod rosszul, ez mint mondtam embernél csak elméletben létezik, gyakorlatban nem, csakis az állatoknál.
De ennek semmi köze ahhoz, hogy valakinek hányféle nemi szerve van. Megjegyzem ha kettő van, akkor megnézik, hogy a belső nemi szervei női vagy férfi nemi szervek-e és ahhoz igazítják a külsőt, de valószínűleg,aki így született,annak nem születhet utóda.
na, én nem vagyok hívő ember, de ha nem létezik az embernél szűznemzés, akkor rossz hírem van a bigott vallásos néphez:
1. Szűz mária nem volt
2. ha volt, nem volt szűz
3. ha Isten termékenyítette meg, akkor egy marha perverz az ő istenük
4. létezett is, szűz is volt, de jézus sosem született meg
VÁLASSZATOK!
Nem pont azért Isten, mert bármi lehetséges neki? Ne röhögtess már ilyen hülyeségekkel!
"Barátnőd barátnőjének az unokatestvére", láttad egy filmben, hú, akkor máris igaz, mi?
Te nagyon hülye vagy... -.-"
Üdvös lenne,ha biológiával foglalkozó könyv helyett legalább a Bibliába beleolvasna a kérdező,de nem csupán ő! :))
(Nem lehet kárára egyiknek sem,ami hit nélkül is az alapvető műveltséghez tartozik.)
Nem tudom,hogy a barátnő barátnőjének unokatestvére mennyi ideje él,de hogy a kérdező kiskorú,és rettentő nehéz lesz a további gyermekkora,az biztos! Így még arra is esély adatott neki,hogy kora legkiválóbb hipochonderévé neveli ki magát. Vagy pld. gilisztává.....
De vígasztalódj! Porból vétettél,porrá leszel.
Nem mindegy,hogy közben mit eszel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!