Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 éves vagyok és sztem nem...

15 éves vagyok és sztem nem fejlődök a koromhoz lépest, Ez baj?

Figyelt kérdés
Még a mellem is csak most kezd el nőni de nagyon lassa és még a menstruációm sem jött meg csak fehérfolyásom van és nem tudom h ez baj-e. Szerintetek?
2011. máj. 31. 17:03
 1/8 anonim válasza:
0%
"Csak fehérfolyásod" .. ennyire ne legyen természetes.. gombás fertőzés, menj vele orvoshoz. Az pedig h nem nő rendesen a mellehusid, az nem gond :) Be fogja magát pótolni. :)
2011. máj. 31. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen később érsz, mint a többség.
2011. máj. 31. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Elsőnek üzenem: neked nincsen fehérfolyásod? Akkor gratulálok, mert minden nőnek van. Akkor minden nőnek gombás fertőzése van? Ne mondjál már hülyeségeket neki, ez egy normális fehérfolyás, ami azt jelzi hogy nemsokára megjöhet a menstruáció.
2011. máj. 31. 17:32
 4/8 anonim válasza:

Első voltam.

"Nőgyógyászati folyás, fehér folyás. Élettani folyás: A hüvely öntisztulása. A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei.."

Elnézést kérek, nem ebből indultam ki. :) És igen.. valamiért én ebből kimaradtam úgy érzem, de azért nem kell így elküldeni messzire :)) Legyen kis illemed.

2011. máj. 31. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Megértem, csak ha nem vagy biztos benne akkor ne rémisztgesd szerencsétlen lányt. És igenis van illemem, csak éppen nem értettem hogy miért írsz neki ilyen butaságot. Hogyhogy kimaradtál?
2011. máj. 31. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

"Nőgyógyászati folyás, fehér folyás. Élettani folyás: A hüvely öntisztulása. A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei.."

Kedves első. Szerinted van értelme annak, amit idézel?

Élettani folyás: pontosan, a hüvely öntisztulása. És élettani, vagyis teljesen természetes és normális.

Következő félmondat, mely szerint a hüvelyi folyást mindig kórosnak tekintjük tehát így, ebben a kontextusban értelmetlen.

Pont a lényeget hagytad ki az idézésből, ami utána jött volna..hogy miért is tekintjük- és pusztán csak tekintik- a hüvelyi folyást kórósnak.

Mellékesen szólva a nőgyógyászok sem értenek egyet a hüvelyi folyás kóros voltát illetőleg,ami annyit jelent, h ők sem tudják.

A gombás folyás pedig igen jól felismerhető túrós, darabos, és kínzó viszketéssel jár. Nem hinném, hogy ez lenne a kérdezőnek....ahogy a tizenéves, érintetlen lányok többségének szintén nem.

2011. máj. 31. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:)

16 éves korodig, ha nem jön meg, nőgyógyászhoz kell fordulnod. Addig, ha nincsen panaszod, várj.

2011. máj. 31. 18:25
 8/8 anonim válasza:

"A gombás folyás pedig igen jól felismerhető túrós, darabos, és kínzó viszketéssel jár. Nem hinném, hogy ez lenne a kérdezőnek....ahogy a tizenéves, érintetlen lányok többségének szintén nem."

Nem hinném, hogy ez érintettségtől függ. Való igaz, hogy általában nemi úton terjed, de ugyanúgy terjedhet máshogyan is. Ezt viszont mint fertőzéstanos mondom neked. :) És igen.. ezért gondoltam egyből erre.. elnézést. :)

2011. máj. 31. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!