15 éves vagyok és sztem nem fejlődök a koromhoz lépest, Ez baj?
Első voltam.
"Nőgyógyászati folyás, fehér folyás. Élettani folyás: A hüvely öntisztulása. A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei.."
Elnézést kérek, nem ebből indultam ki. :) És igen.. valamiért én ebből kimaradtam úgy érzem, de azért nem kell így elküldeni messzire :)) Legyen kis illemed.
"Nőgyógyászati folyás, fehér folyás. Élettani folyás: A hüvely öntisztulása. A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei.."
Kedves első. Szerinted van értelme annak, amit idézel?
Élettani folyás: pontosan, a hüvely öntisztulása. És élettani, vagyis teljesen természetes és normális.
Következő félmondat, mely szerint a hüvelyi folyást mindig kórosnak tekintjük tehát így, ebben a kontextusban értelmetlen.
Pont a lényeget hagytad ki az idézésből, ami utána jött volna..hogy miért is tekintjük- és pusztán csak tekintik- a hüvelyi folyást kórósnak.
Mellékesen szólva a nőgyógyászok sem értenek egyet a hüvelyi folyás kóros voltát illetőleg,ami annyit jelent, h ők sem tudják.
A gombás folyás pedig igen jól felismerhető túrós, darabos, és kínzó viszketéssel jár. Nem hinném, hogy ez lenne a kérdezőnek....ahogy a tizenéves, érintetlen lányok többségének szintén nem.
Kérdezőnek:)
16 éves korodig, ha nem jön meg, nőgyógyászhoz kell fordulnod. Addig, ha nincsen panaszod, várj.
"A gombás folyás pedig igen jól felismerhető túrós, darabos, és kínzó viszketéssel jár. Nem hinném, hogy ez lenne a kérdezőnek....ahogy a tizenéves, érintetlen lányok többségének szintén nem."
Nem hinném, hogy ez érintettségtől függ. Való igaz, hogy általában nemi úton terjed, de ugyanúgy terjedhet máshogyan is. Ezt viszont mint fertőzéstanos mondom neked. :) És igen.. ezért gondoltam egyből erre.. elnézést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!