Valaki szenved/szenvedett Vulvodyniaban?
Ismeretlen eredetű hüvelyi fájdalom.
Nem rég hallottam erről a betegségről és azonnal magamra ismertem. Még 4 éve volt egy gombás fertőzésem, amit kikezeltem, nem is volt tünet, de a fájdalom maradt. A fájdalom csak szexuális együttlét alatt és után jelentkezett. Voltam vele nőgyógyásznál, aki tenyésztést végzett, azt mondta teljesen egészséges vagyok, és felírt egy sikosítót.....én mondtam neki, hogy nem ezzel van a gond!!!De elég gyorsan lerázott....:( Azóta úgy élek, hogy a behatolás fáj, az aktus is és után is. Hol kevésbé, hol jobban, és akkor csak az segít, ha meleg vízzel megmosom a hüvelyem. Nagyon belefáradtam már ebbe az életbe, mert előtte soha nem fájt a szex, semmi gondom nem volt ezen a területen. Van még olyan, akinek ilyen gondjai vannak?
Vagy olyan akinek ezt a betegséget meg is állapították, és kezelték?
Természetesen elmegyek nőgyógyászhoz (másikhoz) megint és megbeszélem vele, mert a végére akarok jutni.
köszönöm a segítsget!
Nem magától; attól jött helyre, hogy a hormonháztartásom visszaállt az eredeti állapotára. Tehát nem szedek fogamzásgátlót, és nem is szoptatok.
Veled mi a helyzet?
Nekem viszketés nem volt, égető érzés pedig csak az aktus során, és azt követően.
Szedsz fogamzásgátlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!