Valaki szenved/szenvedett Vulvodyniaban?
Ismeretlen eredetű hüvelyi fájdalom.
Nem rég hallottam erről a betegségről és azonnal magamra ismertem. Még 4 éve volt egy gombás fertőzésem, amit kikezeltem, nem is volt tünet, de a fájdalom maradt. A fájdalom csak szexuális együttlét alatt és után jelentkezett. Voltam vele nőgyógyásznál, aki tenyésztést végzett, azt mondta teljesen egészséges vagyok, és felírt egy sikosítót.....én mondtam neki, hogy nem ezzel van a gond!!!De elég gyorsan lerázott....:( Azóta úgy élek, hogy a behatolás fáj, az aktus is és után is. Hol kevésbé, hol jobban, és akkor csak az segít, ha meleg vízzel megmosom a hüvelyem. Nagyon belefáradtam már ebbe az életbe, mert előtte soha nem fájt a szex, semmi gondom nem volt ezen a területen. Van még olyan, akinek ilyen gondjai vannak?
Vagy olyan akinek ezt a betegséget meg is állapították, és kezelték?
Természetesen elmegyek nőgyógyászhoz (másikhoz) megint és megbeszélem vele, mert a végére akarok jutni.
köszönöm a segítsget!
Szia!Nagyon orulok,hogy enyhult a fájdalmad.
Nálam egyenlore változatlan a helyzet.
Hát igen,sokszor a táplálkozás megváltoztatása,életmodváltás is segíthet a gyógyulásban. Milyen diétát csinálsz?
Sziasztok. hasonló probléma.. kb. 4 éve nekem is.
Szexnél fáj + utána + tamponnál.. meg ha kézzel megnézem
Ami segített: bioptron lámpa, neogronormann kenőcs, ginseng kapszula (tágította a hüvelyem), kefírgombát iszok, mozgás INTIMTORNA, és pozitív gondolkodás!!! ja és nekem a szex közben csodát tett a víz alapú SÍKOSÍTÓ a fájdalom kb 100%-ról 15 %-ra csökkent :)
de persze utána még vagy 1 napig ég..
Sziasztok! Utolsó előtti kommentelő vagyok! Azt még 2011-ben írtam
Én Öngyógyultam! Évekig fájt a hüvelybemenete alsó része, a szex szinte lehetetlen volt...
Olvassátok el ezt a könyvet: José Silva: Gyógyíthatsz
Végig csináltam benne a gyakorlatokat, elhittem, hogy nincs semmi bajom és meggyógyítottam magamat! Azóta szexnél semmi bajom.
Sziasztok!
Több, mint fél éve járok nőgyógyászhoz, 2 hónap után meguntam a kórházi dolgozókat, és magorvoshoz fordultam. Gyanakodtak már itt mindenre, természetesen gombára, húgyúti fertőzésre, mindent kezeltek rajtam mindenféle gyógyszerrel, de ugyanúgy fáj a külső terület; a csiklóm szúr, a hüvelybemenetem pedig fáj.
Szegény magánorvosom sem tud már semmit mondani, nem érti, hogy mi lehet a probléma.
Ma néztem egy műsort, abban volt szó erről a vulvodyniáról. Mi a helyzet veletek? Meggyógyultatok már?
Sziasztok!
Nem tudom mi történt, de nekem valahogy lassan, de magától elmúlt. Kívánom nektek is a mihamarabbi gyógyulást!
Sziasztok!
25-ös vagyok. Nálam a fogamzásgátló abbahagyása volt a megoldás. Azóta szültem, a szoptatás ideje alatt is ugyanaz a problémám volt, mint előtte. Olvastam is nemrégiben egy cikket, ami szerint a megváltozott hormonháztartás okozhatja a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!