A nőgyógyász belelát a fenekembe, ahogy ott fekszem?
Figyelt kérdés
nagyon szégyellős vagyok! Hogy a puncimat, az még úgy-ahogy emészthető, végtére is a párom is szokta látni. De vajon a doki a popsim nyílását is látni fogja? És ha elköhintem magam? Látja, hogy összerándul a végbélnyílásom?? Vagy el lehet úgy helyezkedni, hogy ne látsszon ki? Annyira megalázó gondolat, lécci írjatok valamit!
2009. márc. 17. 01:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Hidd el annyi nőt látott már a doki és annyi mindent, hogy a legkevésbé sem érdekli az ilyesmi. Nem tudsz úgy feküdni, hogy ne látszon, és a párod is ugyanúgy látja, ha ez vigasztal. :)
2009. márc. 17. 01:57
2/7 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk kicsit így lefelé feszíteném a csípőmet? Attól még a doki odafér, ahol kell. vagy észreveszi és rám szól? :) Vagy ha olyan rendelőbe megyek, ahol olyan belelépős a lábtartó, nem pedig ami alulról kitámaszt és följebb emeli a lábat??
2009. márc. 17. 02:08
3/7 anonim válasza:
Mindenképp anyira előre kell csúsznod, hogy hozzádférjen a doki. Ne idegeskedj! Miért zavar ha lát? Hidd el tök mindegy neki. És ahogy írtam a párod is lát, ha a vaginádnál könnyebb neked, hogy ő már látta, akkor gondolj ugyanígy a fenekedre is. Gondolj bele, mi van, ha hátulról csináljátok. Gondolod, hogy akkor a párod nem néz oda?
Ne ezen gondolkozz, mert csak egyre jobban belelovalod magad a gondolataidba. Menj el, meglátod, hogy nem is fog érdekelni mit lát a doki.
2009. márc. 17. 02:14
4/7 anonim válasza:
Kérd meg szépen, hogy ne nézzen oda. :)
2009. márc. 17. 05:03
5/7 anonim válasza:
Ne aggódj, ugyanolyan neki a végbélnyílás is, mint a punci. Látott már ezret...
Különben szűz lányokat sokszor azon keresztül vizsgál meg, tehát gondolhatod nekik milyen.
Neked nem fog oda nyúlni, nem is nagyon néz majd oda.
Ne akard takargatni magad, mert rád fog szólni, hogy így nem tud rendesen megnézni, ha befeszíted magad. Ne foglalkozz ezzel, a párod is látta már, ha gond lenne vele szóvá tette volna. Olyan mindenkinek van, normális ember ezt megérti és nem fog pl kiröhögni, hogy "juj megláttam a végbélnyílását".
2009. márc. 17. 05:48
6/7 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, csak még egy dologgal egészíteném ki: ha feleslegesen feszíted magad, takargatás vagy egyéb miatt, az nem csak a doki dolgát nehezíti meg, hanem a tiédet is. Ugyanis ha túl feszes vagy, bizony elég kellemetlen, sőt, akár fájdalmas lehet egy egyszerű vizsgálat is. Érdemes ellazulni. A dokit meg egyáltalán nem érdekli a "feneked", ne aggódj!:-)
2009. márc. 17. 06:37
7/7 anonim válasza:
Szerinted az igénytelen vénasszony végbélnyílásánál szebb a tiéd?Na akkor ne foglalkozz vele,sok olyan jár minden dokihoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!