Ki jó női nőgyógyász Budapesten?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 18:29
1/14 anonim válasza:
Az uzsokiban rendel Járányi Beáta doktornő, én hozzá járok és meg vagyok vele elégedve. A magánrendelőjébe is lehet menni, az a Bajcsy-Zsilinszki úton van. Ha akarod megadom a rendelő számát priviben.
2/14 anonim válasza:
Én Lőrincen tudok egy nőgyógyészt Dr.Mészáros László ha kell a címe és telefonszáma megadom privátban.
3/14 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném!! És te a magánrendelőjébe jársz? nem tudnád esetleg az árakat is megírni??
Nagyon köszönöm
2008. febr. 18. 19:28
4/14 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm,hogy írt, de NŐI nőgyógyászt keresek!
2008. febr. 18. 19:30
5/14 anonim válasza:
Nézz körül itt:
[link] -> Szülész-nőgyógyász doboz
Sok orvos oldalának linkje megtalálható itt, köztük van női orvos is.
6/14 anonim válasza:
Dr. Cseh Erika szokott itt hirdetni. Mondjuk nem tudom, mennyire jó doki, nem voltam még nála.
7/14 anonim válasza:
www.timmermann.hu
Dr. Timmermann Gábor
Naggggggggggyyyyyyyyyyon jó! :-)))))))))))))))
8/14 anonim válasza:
Timmermann Gábor: rákszűrés+ hüvelyi UH = nekem 8 ezer ft volt
9/14 anonim válasza:
Dr.Cseh Erika nem a legjobb orvos.Én már voltam.Kedves, de nem elég tapasztalt.Vizsgálat díja:8000.- Ebbe nincs benne a rákszűrés se.
10/14 anonim válasza:
A Margit kórházban dolgozik egy dr.Sárvári János nevű nőgyógyász.elég alapos és kedves.Tudom,h férfi,dehát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!