Erdőben hogyan cseréljek tampont?
Hát én elvonulnék az egyik jó barátnőmmel, hogy jöjjön már velem, és takarjon valami törölközővel pl. Vinnék magammal kézfertőtlenítőt, tampont, és sok zsepit. Kivenném az előzőt, beleraknám kb 2 zsepibe, leraknám... betenném a másikat, megtörölném magam lent, és a kezem valamennyi zsepivel, gatya fel. Kézfertőtlenítés. A másik sok zsepibe csomagolt tampont meg beletenném egy zacsiba, amit vinnék magammal ha tudom előre, és biztos gyűjtitek majd a szemetet valahol... Oda kidobnám. Ha sok zsepibe csomagolod, és gyűjtesz még bele szemetet( akár előtte ), senkinek se fog feltűnni.
Remélem tudtam segíteni :)
18/L
Köszi. Igyekeztem érthető lenni :D Nyersen hangzik, de jó kis forgatókönyv lett :D Alaposan végiggondoltam.
18/L
Na hát akkor főleg jó. Így nagyon könnyű megoldani, ahogy leírtam. Remélem neked is segített :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!