Állítólag a 3D ultrahangos vizsgálat kimutatja a méhet is, tehát látni annak állapotát, akkor ki lehet váltani ezzel a rákszűrést?
Itt arra gondolok:A rákszűrés kellemetelen,valakinek fáj is és eleve nem épp kényelmes a helyzet,elég ciki a szégyenlőseknek meg nagyon,míg a 3D ultrahang se nem fáj,és vetkőzni sem kell.
Mi az a hüvely ultrahang?itt valaki írt róla
Ez mi célt szolgál,hogyan kell ezt elképzelni?
Úgyis előbb-utóbb elmegyek majd,meg jól körül nézek,már van pár tippem,már ajánlottak párat,de a gondolat akkor is elég rossz.Ha szűz valaki és nem szól,azt vizsgálat előtt mielőtt a kacsát betenné észre veszi a doki,vagy kell szólni,mert nem nagyon szeretnék szólni,vagy elég ha megmondom majd hogy most vagyok előszőr vizsgálaton?
Meg a kacsát mivel tisztítják le,vagy több kacsájuk is van?Ez kb mekkora eszköz?Tudnál róla nekem kicsit mesélni,mert csak képen láttam úgy meg elég elrettentő.Meg mennyire stabil a vizsgálóágy lábtartója,tényleg óvatosan kell a lábat oda tenni,mert szétcsúszik könnyen?
Köszi a segítséget.
érthetetlen, hogy mennyire sikerült a nőket bepalizni, hogy a férfi nőgyógyi az igazi, pl szülésnél stb., de nézzétek meg hogy van-e férfi bába?? akkor miért nincs???
Ne dőljetek be annak se, hogy a férfi nődoki nem férfiként néz rátok, dehogyis nem...(persze nem a 70 éves 5x szült nőkről van szó..)
Úgyhogy keress egy kedves női nődokit, vannak csak érdeklődj!
Minden szempontból a női nőorvos az igazi, szinte félszavakból is megért sok mindent, amit a férfi életében nem tapasztalt, érzett, legfeljebb tanult róla... szerintem levetkőzni, terpeszteni is könnyebb elötte, mint egy idegen férfi elött. (aki szerint az orvos az orvos, nem nőként tekint rá, az igaz a női orvosra is..)
Sose értettem meg, hogy miért akar valaki inkább férfihez menni mint női nődokihoz....
(hacsak nem élvezi direkt titokban..)
Na de akkor meg mi a fenének parázik és nyavajog???...
úgyhogy szerintem keress egy normális kedves nőt és járj hozzá...ha jóé ártettem, van időd keresni, nem olyan sűrgős, hogy minden mindegy, csak azonnal...
Samu irta valamelyik fórumon és tökéletesen egyetértek vele:
"Auswitzban, vagy a Gulág táboraiban volt kötelező az ilyen vizsgálat...
amelyik tanárnő, vagy Ofő balhézik, hogy kötelező, mondjátok neki, hogy vetkőzzön ő le először az osztály elött, feküdjön fel a vizsgáló asztalra, tegye szét lazán a lábait és a dokibácsi vizsgálgassa meg...
és utána kérdezzétek meg a véleményét.."
egyébbként szó se lehet róla, hogy kötelezzenek ilyen vizsgálatokra!!! Ha nem ez, akkor mi a fene a szeméremelleni erőszak?!!
Elég durva pedig ahogy hallom sokakat kötleznek ilyenekre,vagyis azt hiszik kötelező nekik még a szülők sem tudják nem az,meg nem is lép egyik szülő sem szinte hogy azért egy határt szabjanak aminél tovább nem léphet egy iskolaorvos sem.Nem is értem ezeket a szülőket sem,ennyire tojnak a gyerekekre.
Samuról még nem hallottam,de majd figyelek,lehet felmerül még valahol a neve vagy hasonló fórumon.Durva amik előfurdulhatnak,ha valaki nincs tisztában a dolgokkal és kb 80%-unk biztos nincs.De jó ennek a Samunak a szövege,tetszik.
én sem értem, hogy lehet hogy szülők ennyire ne törődjenek gyermekeikkel,
ha igy haladunk, akkor hamarosan masturbálniuk kell majd a 15-16 éves lányoknak az orvos elött, rutin viszgálaton, hogy megéllapitható legyen, hogy minden "rendben" van-e?
hiszen már kérdések vannak, szokott e a lány önkielégiteni, hányszor, milyen segédeszközt használ stb...
és sok idióta ezt normálisnak találja!....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!