Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A betétek és tamponok előtt...

A betétek és tamponok előtt csak vattát használtak a nők . Hogyan csinálták hogy ne áztak át?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
ez a kérdés honnan jutott eszedbe? már nem is akar rá senki sem válaszolni.a rendes vatta nem ázik át inkább hozzátapad az emberhez, mert a vér surubb, mint a víz, de kotszerbe is bele lehetett tekerni.amikor pedig még vatta sem nem volt csak rongydarabokat használtak a nok és azt mosták és fozték ki.
2009. márc. 15. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen. Nagymamám mesélte, hogy szinte sosem volt olyan, hogy ne ázott volna át, ráadásul csúszkált meg minden, kellemetlen volt.

Az előzőnek: Valószínűleg azért nem válaszolnak mondjuk, mert hajnali fél egy van...

2009. márc. 15. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
vagy már nem is emlékeznek rá és el sem tudják képzelni, milyen lehetett a mostani betétek nélkul
2009. márc. 15. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elkaptam még a vattás időszakot is. Hát nem tudom, más hogy volt vele, de én majdnem minden hónapban átáztam...
2009. márc. 15. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
93%

Én kórházban feküdtem két hétig (nem nőgyógyászati problémával) és nem volt nálam semmi amikor megjött így egy kedves nővért kértem,hogy adjon valamit.Mondta hogy betét nála sincs,meg az osztályon se,de van vatta,csomagoljam be egy kis kötszerbe és használjam úgy.Arra a pár napra tökéletes volt,bár csak feküdtem,lehet ezért nem áztam át.

16L

2010. ápr. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!