52 napja nem jott meg, a terhessegen kivul mi mas miatt lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom hogy mi van velem, estetleg ha valakinek volt mar hasonlo hatha tud mondani valamit..
Utoljara aprilis elsejen jott meg, altalaban 34 naposak a ciklusaim. Amikor meg kellett volna jonnie kezdett is szurkalni mint mindug elotte, de vegul nem tortent semmi. Utanna sokszor wc-re kellett mennem rogton eves utan kb 1 heteig, most meg faj a gyomrom, szurkal, mintha iszonyatosan teli lennek. Nem hiszem hogy terhes vagyok, elmeletileg lehetek, de nem hiszem. Tegnap elkeztek fajni a melleim is, szerintem most meg fog jonni. De mitol lehet ez? Valaki tapasztalt mar hasonlot?
28 L
2011. máj. 22. 14:36
1/7 anonim 

válasza:

Érdemes lenne nőgyógyászhoz menned, de elméletileg a túlzott diéta vagy a túl erős fogamzásgátló is okozhatja a csúszást.
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Nem szedek fogamzasgatlot...
2011. máj. 22. 14:49
3/7 anonim 

válasza:

ne ijedj meg, az ilyen elő szokott fordulni! velem is volt ilyen. kpatam rá gyógyszer, ami meghozta, és minden rendben azóta:)
4/7 anonim 

válasza:

28 éves vagy és 15-20 nap késés után nem jut eszedbe, hogy nőgyógyászhoz kéne menjél???????? :-o
5/7 A kérdező kommentje:
Igazad van tenyleg el is fogok menni, csak kuldoldon elek es nem voltam itt meg soha, otthon szoktam elmenni mindig amikor hazamegyek.
2011. máj. 22. 15:06
6/7 anonim 

válasza:

"Nem hiszem hogy terhes vagyok, elmeletileg lehetek, de nem hiszem. "
Ha elméletileg fennáll a terhesség lehetősége, akkor a legelső egy teszt.
7/7 A kérdező kommentje:
Holnap tesztelek!
2011. máj. 23. 02:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!