Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 éves vagyok és 3 hónapja...

20 éves vagyok és 3 hónapja nem jött meg (terhesség kizárva) eddig is teljesen össze-vissza jött meg.8 éve menstruálok! Mit csináljak? Csak nincs valami komolyabb bajom?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 23:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, és én sem vagyok vékony, elég erős a szőröm is, a bajszomat és a szakállamat is gyantáznom kell, mégsem vagyok PCOS-s. Szóval mindenképp menj el egy normális orvoshoz.
2011. máj. 22. 00:15
 12/19 A kérdező kommentje:
a többi tünet rám nem jellemző (magas vérnyomás,pattanásos bőr, bőrproblémák(nyakon,karon,combon,mellen) barnás bőrelszíneződés,hajhullás,depresszió,medence fájdalom,emelkedett inzulinszint. Semmi ilyen Csak a menstruáció rendszertelenség és a súlyprobléma (de az 14 éves koromba sokat ettem nem mentem sehová .. szóval tudom miért van,)
2011. máj. 22. 00:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez lehet pajzsmirigy alulműködés miatt is. Mindenképpen menj el orvoshoz.
2011. máj. 22. 10:11
 14/19 A kérdező kommentje:
akkor valószínű ebből mindenképp orvosi látogatás lesz.. csak ne félnék ennyire :S
2011. máj. 22. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Ne félj, nem olyan vészes ám. Ha egyszer túlesik rajta az ember, akkor elcsodálkozik, hogy "ettől féltem ennyire?":) Nekem legalábbis így volt.

Csak mindenképp érdeklődd meg nőrokonoktól, barátnőktől, hogy kit ajánlanak. Ha az ember először vmi lenéző, hentes dokihoz kerül, akkor aztán tényleg rossz élmények maradnak benne.

Ha pedig PCO, akkor menj tovább endokrinológushoz.

2011. máj. 22. 16:49
 16/19 anonim ***** válasza:

1. 20 évest szűzen is megvizsgálnak, főleg, ha betegséggyanús és ha kéri.

2. Nem hinném, hogy a sok evéstől híztál el 14 évesen, az bőven lement volna, ha nincs más gond (vagy nem zabálsz még most is).

3. PCOS gyanúval endokrinológushoz kell menni, nem nőgyógyászati betegség, ott csak tüneteket okoz.

Mindezzel együtt ideje lenne nődokihoz menni, az tény.

2011. jún. 6. 14:18
 17/19 A kérdező kommentje:
inkább sokszor eszem keveset + sok édesség süti - imádok sütni :)
2011. jún. 6. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, hogy miért emelted ki a kérdést, már írták, hogy menj orvoshoz.

Mit vársz, hogy majd valaki távgyógyít?

2011. jún. 6. 22:41
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem is menstruációs zavaraim vannak, pedig 6 éve jött meg először, én sem mentem el még nőgyógyászhoz, és én is szűz vagyok még...
2013. okt. 16. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!