Mit gondoltok ezekről a panaszokról?
A napokban elég nehézkesen megy a pisilés. Ha elmegyek wc-re olyan érzésem van mintha 100 kilós lenne a hólyagom, a vizelet meg akadozva jön (az is úgy hogy erősen nyomnom kell) Van, hogy 10 percenként érzem, hogy el kell mennem, de a reggeli pisilésnél is marha nehezen jön. Eddig peteérésnél mindig több volt a fehérfolyásom, de most tiszta száraz vagyok. Este majd elájultam, fájt mindenem. Félek, hogy felfáztam és begyulladtam. Az a baj, hogy elmennék én nőgyógyászhoz megkérdezni mivan, de külföldön élek és ebben a városban elég nehéz dokit találni :( Hátha valaki tud valami értelmeset mondani erre. Egyábként a hasam is hájasabb lett pedig rendszeresen edzek, és a táplálkozásra is figyelek :(
24L
Ja és még annyit, hogy kb 1 hónapja volt egy időszakom, hogy egyáltalán nem kívántam a sexet, most meg minden nap letámadom a férjemet. Nem értem mi van velem.
Szia! A leírtak alapján nagyon úgy fest, hogy alaposan felfáztál. Ilyenkor kórokozók támadják meg a medenceűri szerveket, ezért kell állandóan pisilni. Ha nincs lehetőséged orvoshoz menni, akkor csak annyit tehetsz, hogy sok-sok langyos teát iszol, hogy átmossa-kimossa a kórokozókat. A cickafarkfűből készült tea is jót tehet. De a legjobb megoldás egy antibiotikumos kezelés lenne.
Időnként mérd meg a lázadat, és ha elkezd menni felfele a hőmérsékleted, akkor ne várj, mert akkor már muszáj lesz elmenni egy dokihoz.
A párodat pedig nyugodtan támadd csak le, az biztos nem fog megártani se neked, se neki. Sőt, az alhasi vérbőség még talán hasznos is lehet most számodra.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!