Lehet nagy naj, ha tovább benthagyom a tampont?
Holnap megyek Debrecenbe, ami nekem 3 órás út. És most van meg. Holnap lesz ötödik napja, már csak kevés van, de azt tudni kell, hogy nekem eddig mindig kb. 6 nap volt. És hát ugye a tampont akkor az is lehet, hogy mondjuk csak 8 óra múlva tudom cserélni? :O :( ez nagy baj lenne? egyszeri eset. Illetve szerintetek normál jó lesz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
tampon max 8 órát lehet bent, de javaslom, hogy 4 óránként cseréld, olvasd el a tájékoztatóját
amúgy kézfertőtlenítő gél és egy piszkosabb mosdóban is tudsz tampont cserélni
Így voltam már én is, pont vonatozás miatt! És nem lett bajom tőle. Annyira nem volt erős, hogy muszáj lett volna cserélni.
Fertőtlenítő meg kéztörlő ide-oda... az a helyzet, hogy ezeken a gusztustalan vonatokon szerintem még a pisilést is jobb mellőzni.
Nagyobb kockázatnak tartom a vonaton történő tamponcserét, mint azt, hogy kissé tovább maradjon bennem, mint ahogy az elő van írva, illetve ahogy cserélné az ember...
Nem az a gond, hogy esetleg megtelik és átázol 8 óra alatt (bár az sem utolsó), hanem hogy egészségtelen. A bacik pár óra múlva kezdeónek el szaporodni, 8 órával később már egész számottevő a mennyiség. Nem egészséges.
Azt sem ajánlanám, hogy vonaton cserélj tampont, az nagyon gáz.
Én a helyedben reggel indulás előtt felhelyeznék egy tampont, és egy betétet a bugyiba. 4 órával később kihúznám a tampont a vonaton, persze csak a zsinórhoz érve, puncihoz nem, és akkor a további 4 órára ott a betét.
Ez a leghigiénikusabb megoldás meglátásom szerint.
Pláne, ha a dm-ben kaphato Organic betétet használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!