Azt hiszem, hogy PCOS-s vagyok. Aki találkozott ezzel a betegséggel kisegítene?
lehet hogy sok hülye van a nem magán nőgyógyászok mözül de jókat is ki lehet fogni
szerintem kérdezősködj a női ismerőseid körében
Egyik válaszoló: Milyen hormonmentes fogamzásgátlót? Az mégis mit érne? Az hormontartalmú tabletta, nem hormonmentes.
Kérdező: Ha félsz a nőgyógyásztól, kezdd az endokrinológusnál. Úgy is az ő asztala ez a betegség, a nőgyógyászok általában szart se tudnak vele kezdeni.
Ráadásul ez nem is nőgyógyászati probléma.
64%-os: Tökéletesen ismerem a fogamzásgátló készítményeket. A hormonosokat is és a hormonmenteseket egyaránt. Amit te kapsz (feltételezem Cypromix, Diane, Minerva vagy esetleg Yasminelle/Yadine) teljesen ugyanúgy működik, mint a többi, kétfázisú orális fogamzásgátló készítmény. A különbség annyi, hogy TÖBB hormon van benne, és a progeszteron komponense antiandrogén hatású, így csökkenti a tesztoszteron szintet.
Még egészen véletlenül sem hormonmentes. Mint mondtam, magasabb hormontartalmú, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!