Streptococcus agalactiae-ről kérdezni szeretnék?
Nekem januárban volt ilyen fertőzésem, 1 doboz augmentin duo-t kaptam rá, 1 hónap alatt rendbe jöttem, közben beszedtem 3 doboz yb pearls hüvelyflóra helyreállítót, amit felírt. Ha utána olvasol, akkor meg fogod találni, hogy a s. agalactiae, ha 1x felüti a fejét soha többé nem fog eltűnni, tünetmentes maradhat, anyára nem veszélyes egyáltalán, viszont szülésnél szólni kell, mert a baba halálát okozhatja. (valamennyire ezt is vitatják)
Szerintem ne használd el a krémet, hogyha nincsen durva tüneted vele. (nálam volt minden, viszketés, vérzés, folyás... pedig gomba nem volt)
Próbáld inkább tényleg a flórát rendbe szedni. :)
Nincsen semmilyen tünetem a fájdalmas szex, és a folyáson kívül, amit szerintem a 4 hónapnyi írtószer okozott amit kaptam. Ami után nem kaptam helyreállítót. Ezen kívül semmi bajom. MÉg a folyás nem is zavarna, de az hogy már lassan 9 hónapja nem tudtunk együtt lenni a párommal az már nagyon zavar.
Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!