Hogy szoktátok kezelni, ha felfáztok?
Tea, gyógyszer?? Mi a hatásos? Mennyi idő mire elmúlik??
Felfázáskor ugye nem jelennek meg kiütések??
nekünk is csak zuhanyzó van. Egy lavórba tettem meleg vizet és sót. Kicsit kényelmetlen, de hatásos.
Egyébként az előbb elfelejtettem írni, hogy nagyon jó még az is, ha törölközőt teszel a hasadra (alulra) és fekve meleg vasalóval "vasalod"
nekem sajnos nem használnak a "házi praktikák" :(
ha forró vízban ülök, úgy elviselhető, de csak addig, amíg benne ülök, utána már nem. Úgyhogy van otthon minden esetre antibiotikum vagy Nolicin (ez is anitibiotikum-szerűség), és azzal kezdek. Aztán beülök a kád vízbe (ha otthon vagyok), és kb. 1-2 óra múlva elviselhető lesz.
Próbáltam már gyógynövényt, pontosan nem tudom a nevét, de cak szenvedtem 5 napig, amíg szedtem, mert vártam a jobbulást...
szia!
Tudom, hogy régimódi, de én elmegyek orvoshoz. Most fel voltam fázva, kaptam 3 szemes antibiotikumot, és el is múlt tőle. Pedig már véreset pisiltem, és nagyon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!