Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik terhességi teszt a...

Melyik terhességi teszt a legmegbízhatóbb?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy melyik márkát ajánljátok jobban.

Én eddig ha vettem X-Epil-t vettem, mert az elég jó árban van, de olvastam olyat, hogy nem a legmegbízhatóbb. Igazság szerint túl sokat nem szeretnék tesztre költeni és ha lehet drogériában vásárolnám meg, csak kíváncsi vagyok melyiket tartjátok jónak, mert akkor olyat vennék.

Egyébkén fogamzásgátlót szedek, pontosan és rendszeresen, csak már 1,5 hónapja érzek mellfeszülést hol jobban hol kevésbé és van hogy egyáltalán nem, a köztes vérzésem is megvolt, csak egy hete a hasam legalja középen néha fáj szurkál, és pár napja többször kell wc-re mennem és a vizeletem is sötétebb így felfázásra is gondoltam, de azért szeretnék biztosra menni, nehogy terhesség legyen ezeknek az oka, bár így gyógyszer mellett tudom kicsi rá az esély.

2011. máj. 11. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Az x-epil szerintem nagyon jó, bár én úgy gondolom, nincs sok különbség a terhességi tesztek között, a legolcsóbb is megfelel. Ha elég terhességi hormon termelődik a szervezetedben, a 300 Ft-os teszt is kimutatja a babát.
2011. máj. 11. 13:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. De nagyon remélem nem mutat ki semmit.

Valakinek valami más tapasztalat?

2011. máj. 11. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a legolcsóbb is bevált .. ez nem márkára megy szerintem. A két ezer forintos pozitívat mutatott a 300forintos meg negatívat. A nődoki pedig megállapította, hogy nem vagyok terhes. Röviden ennyi
2011. máj. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!