Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhszájsebet akkor kell...

Méhszájsebet akkor kell kezelni, ha vérzéssel jár? Mir múlik el? és Mitől van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
A doki megmondja. [link]
2011. máj. 10. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom,csak azt,hogy minél előbb kezeltesd ki,mert később nagyobb problémához vezethet.Azért ne ijedj meg!Dokinál voltál már?
2011. máj. 10. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem két hónapja volt méhszájseb fagyasztásom. Nem vérzett ugyan, de ez volt a bűnös abban, hogy négyszer volt hüvelygombám. :S

21 L

2011. máj. 10. 12:54
 4/6 anonim válasza:
Nekem kellemetlen szagú, sárgás-barnás folyásom volt napközben meg éjjel is és amikor a barátommal együtt voltunk, az óvszer véres lett. Akkor mentem el nőgyógyászhoz és kiderült, hogy méhszájsebem van. Kezelte meg írt fel gyógyszert, hüvelykúpot és nem is jött vissza azóta.
2011. máj. 10. 13:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen tegnap voltam nőgyógyásznál s mondta hogy méhszájsebem van,és majd akkor kell kezelni ha vérzéssel jár(eggyütlétkor).S azt is mondta hogy a méhem bal oldalt van,nem közében,ez valószínű valamikori gyulladás miatt van.Volt/van valakinek ilyen?
2011. máj. 10. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
A méhszájsebet a HPV vírus okozza általában. Én nem hagynám annyiban, hogy nem távolítja el azonnal, mert egyik pillanatról a másikra rosszabbodhat. Vagy járj nagyon sűrűn kontrollra, vagy kérd ki másik orvos véleményét is szerintem.
2011. máj. 15. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!