Miért nem rendszeres a mensesem?
Amióta bekerültem a középsuliba (1,5 éve) azóta nem menstruálok rendszeresen. Az elmúlt évben hatszor volt meg
Voltam kétszer orvosnál és mind a két alkalommal cysztát állapított meg. Gondoltam arra hogy a középsuli álltali stresses életvitel miatt lehet, akkor is ennek már rendszereződnie kellett volna. 3 éve menstruálok az első két évben viszonylag rendszeres volt ( megjött minden hónapban) de most nem tudom mit tehetnék?
Nem élek sexuális életet sem. Nagyon zavaró..
Ti mit tennétek a helyemben? Esetleg van itt valaki akinek hasonló problémái vannak/voltak?
A válaszokat előre is köszönöm!!
16/L
szerintem annyira stresses életet nem élek tény hogy nem stressmentes, de ez elkerülhetetlen...
fogyni mostanában nem fogytam
A barátnőmnek 6 éve megvan, de eddig az elmúlt évben összvissz kétszer jött meg pontosan, mindig késik neki is.
Sok oka lehet,de van valami elnevezése is ennek, nem jut eszembe sajnos.:(
Viszont ha régen rendesen megjött, akkor menj el nőgyógyászhoz, nehogy később derüljön ki, hogy valami baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!