Bizsergő érzés lágyékhajlatban? Mi lehet?
Figyelt kérdés
Néhány napja rendszeresen visszatérő bizsergő érzésem van a lágyékhajlatomban. Külső nyom, bőrproblémák, fertőzések nincsenek, teljesen panaszmentes vagyok minden más téren is. Nem hordok szoros alsóneműket, nincs kidörzsölve, stb. Kívülről nem látszik semmi, mégis rövidebb-hosszabb ideig tartó erős bizsergés érzésem van ott, csak a bal oldalon, és néha a nagy szeméremajkakra is kiterjed ez az érzés. Mint egy pici, nagyon gyors izomrángás, vagy, mint mikor az elzsibbadt lábba kezd visszatérni a vér. Nem tudom mivel magyarázni. Volt már valakinek hasonló?2011. máj. 9. 15:19
1/4 anonim válasza:
Nem vagy ideges, szorongó természetű? Lehet, hogy az idegek mozognak.
2/4 anonim válasza:
Esetleg kisebb fertőzés? Vesekő/vesehomok? Ha nem múlik, azért menj el dokihoz.
3/4 A kérdező kommentje:
Nos, egyetemista vagyok, a szokásos vizsgaidőszak eleji stressz megvan, de miért pont ott lenne idegrángás? Köszi, veseproblémám nem hiszem, hogy van, napi 2-3 litert megiszom, erre mindig figyeltem és nem érzek gyulladást. Voltam már felfázva, vagy ilyesmi, hát nem téveszthető össze semmivel. Esetleg más ötletek? Ha nem múlik el, elmegyek dokihoz, de ilyesmivel kihez kell menni? Hisz nem nőgyógyászati jellegű... sima háziorvoshoz?
2011. máj. 9. 15:50
4/4 anonim válasza:
Háziorvos továbbküld, ahova menned kell. Neki tudnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!