Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Beteg voltam, ettől késhet?

Beteg voltam, ettől késhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves vagyok nincs 1 éve hogy menstruálok mégis szétvet az ideg :/ Mostanában hamarabb jön mint szokott 3-4 nappal, ezmég nemis lenne baj, de msot legutóbb 8.-án jött meg...Ma 8.a van és még semmi :/ Kezdek aggódni...A hasam picit fáj néha, pattanásaim is kezdenek kijönni...Ugye meg fog jönni? Nyugtassatok meg!

Ja amúgy ha ez számít már 1 hete betegvagyok, fájt a torkom, meg lehet hogy volt hőemelkedésem is, nagyon náthásvoltam, ezmár elmúló félben van, és msot átment hurutos köhögésbe...AZ érzelmi stressz is megvolt... :/

2011. máj. 8. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szeretkeztél védekezés nélkül? Ha nem, akkor terhes nem lehetsz, tehát minden valószínűség szerint meg fog jönni. Ha két vagy három hétnél többet csúszik, akkor viszont menj el orvoshoz, mert esetleg hormonális problémák okozhatják, ha kimarad.
2011. máj. 8. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még betegség nélkül is normális az ilyen csúszás. És igen, a betegség is befolyásolhatja. Ne aggódj.
2011. máj. 8. 16:59
 3/5 anonim válasza:
igen
2011. máj. 8. 16:59
 4/5 A kérdező kommentje:
hát nem mondanám szeretkezésnek ami volt, kb 3 napja volt bennem kb 2x de nem teljesen, és előváladék sem volt sem semmi csak elragadott minket a hév és nagyon nagyon megbántam és sohat öbbet nemfog előfordulni ha rajtam múlik :(:(:( áá készvagyok...
2011. máj. 8. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha volt benned védekezés nélkül mégha csak nayon kicsit is már lehet baj,az előváladékot meg nem is biztos hogy látod olyan kevés de épp elég arra hogy teherbe ess.
2011. máj. 8. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!