A hüvelybemenet és a végbél között van egy seb, ami állandóan felszakad és vérzik. Már akkor is ha "nagy dolgom van a wc-n", látom, hogy vérzik és fáj is. Mi lehet az, és mit tegyek?
A szeretkezés fáj, akkor is vérzik. Nem nagy, de elég ahhoz, hogy kínzó fájdalmat okozzon. Próbáltam "begyógyítani" úgy, hogy nem szeretkezem egy ideig, de akkor a "nagydolog" szakította fel. Tényleg nem nagy, inkább egy repedés. Visszatérő hüvelygombám van, ennek lehet hozzá valami köze? (egyébként ha számít: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__17641.. Mit tegyek? Próbáljam azt is bekenni azzal a krémmel, ami a gombára van? Kb 3-4 hónapja van, de nem mindig fáj, van, hogy eltűnik, vagy én nem tudom...nem hiszem, hogy aranyér lenne, ez nem olyan, ez a végbél és a hüvelynyílás között van, egy kis repedés.
18/l
hát én biztosan rohannék orvoshoz,nem irigyellek...
Gyógyulást!
Miért röhögne ki? Az orvosnak az a feladata, hogy gyógyítsa meg a bajodat.
Ha így állsz hozzá, hogy biztos kiröhög, akkor ne menj orvoshoz!
Szia
Van az az Aloe Vera , ilyen gyógynövényes termék csomag és abból van egy nagyon jó termék a "zöld krém" kicsit drága de nagyon megéri!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!